8 de juny 2015

MINISTRE INOPERANT, CÒMPLICE O IMPULSOR

MINISTRE INOPERANT, CÒMPLICE O IMPULSOR





Cada cop que juga el Barça, i molt especialment, quan el Barça guanya, un fet que comença a ser habitual, la xarxa social s’omple de piulades on es desitja la mort dels catalans, i el ministre de l’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, es dedica a mirar cap a una altra banda, a diferència de quan les amenaces han anat a dirigents del PP, llavors els piuladors han estat detinguts d’immediat. Tot i que sospito les raons, dubto entre inoperància i connivència. No crec que sigui inoperància de la policia, ja que quan volen i els interessa, especialment si l’interessa al ministre de l’Interior, actuen amb una eficàcia i celeritat que ni el CSI (em refereixo a la sèrie), però quan es tracta d’aturar les amenaces i els insults als catalans (o bascos) sembla que la Ojrana (policia política) d’en Fernández Díaz deixa de ser el CSI per a ser la T.I.A., i no trobarien un pernil en una xarcuteria.

Molts individus emparats en el relatiu anonimat de la xarxa ens desitgin la mort no és nou, les amenaces de mort des de les ombres són més velles que l’anar a peu, però en les amenaces de mort que es veuen a la xarxa n’hi ha moltes que desitgen que els catalans acabem a les cambres de gas, també ho cridaven pel carrer uns ultres referint-se al President Mas, i el ministre de l’Interior va seguir mirant cap a una altra banda, també és habitual quan el Barça juga, que es desitgi la mort dels barcelonistes que hi ha a l’estadi mitjançant una bomba. Això de fet, seria un atemptat terrorista, i el ministre Fernández Díaz continua sense fer res.

Alguns arriben a demanar que es llanci una bomba atòmica. Espanya no té bombes atòmiques, difícilment en podria fer servir una arma que no tenen. Normalment aquesta amenaça es fa quan el Barça ha jugat contra l’Atlètic de Bilbao. Piular sota els efectes de drogues o d’alcohol té aquestes conseqüències.

Aquest cap de setmana el Barça ha jugat la final de la Champions League, que abans era la Copa d’Europa, que el Barça ha guanyat davant de la Juve. El partit va jugar-se a Berlin, capital d’Alemanya.

Que el ministre de l’Interior espanyol es dediqui a mirar cap a una altra banda quan la xarxa s’omple d’amenaces de mort molt greu és inacceptable, més encara quan aquest ministre posa tots els mitjans per reprimir usuaris de la xarxa contraris al PP, alguns dels quals, potser s’ho mereixen, no es pot desitjar la mort de ningú, però el ministre que tan implacable va ser amb els que van fer bromes de mal gust sobre la presidenta de la diputació de Lleó assassinada per una mare i una filla, peperes també, per una venjança personal, però quan les amenaces han estat dirigides contra els catalans, o molt concretament contra el President de la Generalitat, el ministre Fernández Díaz ha mirat cap a una altra banda, les amenaces contra Mas van sortir del PP (secció de Mataró), partit al qual pertany el ministre Fernández Díaz.

La seva inoperància en atacar la catalanofòbia a la xarxa, que la policia a les seves ordres informi a uns gihadistes que els Mossos d’Esquadra els estan investigant permetent que aquests escapin o la fabricació d’informes falsos sobre Mas i Trias són fets molt greus, dels quals és responsable total i absolut el ministre de l’Interior, Fernández Díaz.

Si només fossin les piulades podria pensar, encara que sospités el contrari, que el ministre és inoperant, però vistos altres fets crec que el ministre és còmplice, o encara pitjor, és l’impulsor d’aquests fets.

 
 
 
 
 
 
 
MINISTRO INOPERANTE, CÓMPLICE O IMPULSOR

 

 
Cada vez que juega el Barça, y muy especialmente, cuando el Barça gana, algo que empieza a ser habitual, la red social se llena de tuits donde se desea la muerte de los catalanes, y el ministro del Interior español, Jorge Fernández Díaz, se dedica a mirar hacia otro lado, a diferencia de cuando las amenazas han ido a dirigentes del PP, entonces los tuiteros han sido detenidos de inmediato. Aunque sospecho las razones, dudo entre inoperancia y connivencia. No creo que sea inoperancia de la policía, ya que cuando quieren y les interesa, especialmente si le interesa al ministro del Interior, actúan con una eficacia y celeridad que ni el CSI (me refiero a la serie), pero cuando se trata de detener las amenazas y los insultos a los catalanes (o vascos) parece que la Ojrana (policía política) de Fernández Díaz deja de ser el CSI y para ser la TIA, y no encontrarían un jamón en una charcutería.

Muchos individuos amparados en el relativo anonimato de la red nos deseen la muerte, no es nuevo, las amenazas de muerte desde las sombras son más viejas que el ir a pie, pero en las amenazas de muerte que se ven en la red hay muchas que desean que los catalanes acabemos a las cámaras de gas, también lo gritaban por la calle unos ultras refiriéndose al Presidente Mas, y el ministro del Interior siguió mirando hacia otro lado, también es habitual cuando el Barça juega, que se desee la muerte de los barcelonistas que hay en el estadio mediante una bomba. Esto de hecho, sería un atentado terrorista, y el ministro Fernández Díaz sigue sin hacer nada.

Algunos llegan a pedir que se lance una bomba atómica. España no tiene bombas atómicas, difícilmente podría usar un arma que no tienen. Normalmente esta amenaza se hace cuando el Barça ha jugado contra el Atlético de Bilbao. Tuitear bajo los efectos de drogas o de alcohol tiene estas consecuencias.

Este fin de semana el Barça ha jugado la final de la Champions League, que antes era la Copa de Europa, que el Barça ha ganado ante la Juve. El partido jugarse en Berlín, capital de Alemania.

Que el ministro del Interior español se dedique a mirar hacia otro lado cuando la red se llena de amenazas de muerte muy graves es inaceptable, más aún cuando este ministro pone todos los medios para reprimir usuarios de la red contrarios al PP, algunos de los cuales, tal vez se lo merecen, no se puede desear la muerte de nadie, pero el ministro que tan implacable fue con los que hicieron bromas de mal gusto sobre la presidenta de la diputación de León asesinada por una madre y una hija, peperas también, por una venganza personal, pero cuando las amenazas han sido dirigidas contra los catalanes, o muy concretamente contra el Presidente de la Generalitat, el ministro Fernández Díaz ha mirado hacia otro lado, las amenazas contra Mas salieron del PP (sección de Mataró), partido al que pertenece el ministro Fernández Díaz.

Su inoperancia en atacar la catalanofobia en la red, que la policía a sus órdenes informe a unos yihadistas que los Mossos les están investigando permitiendo que éstos escapen o la fabricación de informes falsos sobre Mas y Trias son hechos muy graves , de los que es responsable total y absoluto el ministro del Interior, Fernández Díaz.

Si sólo fueran los Tweets podría pensar, aunque sospechara lo contrario, que el ministro es inoperante, pero vistos otros hechos creo que el ministro es cómplice, o todavía peor, es el impulsor de estos hechos.