16 de jul. 2013

LA DRETA ESPANYOLA HOMENATJA EL FRANQUISME

LA DRETA ESPANYOLA HOMENATJA EL FRANQUISME




 

Al Partit Popular se li veu el llautó franquista en cada gest que fa. Ja sabíem que el PP no condemna el franquisme, seria renegar de les seves arrels ideològiques, una ideologia que forma part del bagatge ideològic de la majoria dels dirigents del PP. Recentment la delegada del govern espanyol a Catalunya, la senyora Llanos de Luna va participar en un acte d’homenatge a la División Azul, i s’ha negat a donar explicacions davant del Parlament de Catalunya per aquest acte d’exaltació feixista.

 

FRANCO CONSIDERAT HEROI A ESPANYA: El Museu Militar de Toledo, segons la notícia, encara que m’han advertit que el nom és Museu de l’Exèrcit, fa una lloa a Franco, que és considerat en aquest museu un “heroi d’Espanya”. Amaiur va fer una bateria de preguntes al govern espanyol sobre la retolació que elogia el règim franquista. Segons el govern espanyol “els panells informatius dels museus públics es realitzen amb criteris museogràfics i historiogràfics”. En aquest museu es considera que la dictadura franquista era un govern, obvien que fos una dictadura feixista que va assolir el poder per la força, i segueix tractant el dictador de “Generalíssim”. En altres moments el PP s’ha oposat a retirar 400 estàtues i plaques adduint la despesa econòmica.

 

EL PP NO VOL QUE ES JUTGI EL FRANQUISME: El govern espanyol – Partit Popular - s’oposa a qualsevol intent de condemna al franquisme, sigui a Espanya, on s’han oposat a condemnar la dictadura franquista i els crims contra la Humanitat perpetrats, a netejar els carrers de simbologia feixista, encara hi ha a molts carrers del Regne d’Espanya que homenatgen personatges que haurien de ser considerats criminals de guerra, i també s’hi oposa el PP a investigar i jutjar els crims del franquisme. Les víctimes del franquisme han hagut de recórrer a la Justícia d’altres països, en concret de l’Argentina, i això succeeix perquè els tribunals espanyols van decidir que els crims de la dictadura franquista són ordinaris, que estan prescrits i que els responsables dels crims estan morts. Els crims de la dictadura franquista no tenen res d’ordinaris perquè van ser pensats pel règim amb el propòsit d’exterminar milers de persones, són crims contra la Humanitat, no prescriuen perquè els crims contra la Humanitat no prescriuen, i no tots els que van perpetrar aquests crims estan morts. Hem vist com criminals nazis nonagenaris eren detinguts després de moltes dècades, jutjats i condemnats, però això a Espanya és impossible perquè el partit que governa Espanya és hereu del règim franquista i la Justícia espanyola no va ser mai depurada dels jutges franquistes. El franquisme encara governant a Espanya encara ha causat una última víctima, el jutge que instruïa la causa contra els crims del franquisme.

 

FATXES ESPANYOLS VOLEN CELEBRAR EL 18J A OLOT: L’organització feixista espanyola Acción Juvenil Española ha convocat un acte d’homenatge al “Glorioso Alzamiento Nacional del 18 de julio de 1936” amb el que volen celebrar el cop d’Estat feixista. Aquest acte d’homenatge està previst que se celebri a Olot. Aquest homenatge inclou una missa catòlica, faltaria més, una ofrena floral als caiguts, un dinar de germanor, etc. Entre les personalitats que tenen prevista la seva assistència hi ha Agustín Castejón Roy, exgovernador civil de Tarragona. De moment, sembla que els fatxes hauran de portar el dinar a la carmanyola perquè el restaurant on estava previst el dinar ha decidit assenyadament anul·lar la reserva. Segurament la gerència del restaurant olotí s’han adonat que era molt més car desinfectar el local de la ferum de fatxa espanyolista que perdre clientela indesitjable que està de pas com aquesta. Voldria saber a quina autoritat correspon autoritzar aquests actes, suposo que depèn de la Delegació del Govern espanyol a Catalunya, en mans de (la Virreina imperial) Llanos de Luna, però crec que la Conselleria d’Interior hauria d’haver prohibit un acte d’exaltació feixista espanyola a Catalunya i així evitar possibles incidents.

 

 

 

 

 

 

LA DERECHA ESPAÑOLA HOMENAJEA AL FRANQUISMO
 
 
 

 

Al PP se le ve el plumero franquista en cada gesto que hace. Ya sabíamos que el PP no condena el franquismo, sería renegar de sus raíces ideológicas, una ideología que forma parte del bagaje ideológico de la mayoría de los dirigentes del PP. Recientemente la delegada del gobierno español en Catalunya, la señora Llanos de Luna participó en un acto de homenaje a la División Azul, y se negó a dar explicaciones ante el Parlamento de Catalunya para este acto de exaltación fascista.

 

FRANCO CONSIDERADO HÉROE EN ESPAÑA: El Museo Militar de Toledo, según la noticia, aunque me han advertido que el nombre es Museo del Ejército, hace una loa a Franco, que es considerado en este museo un "héroe de España". Amaiur hizo una batería de preguntas al gobierno español sobre la rotulación que elogia el régimen franquista. Según el gobierno español "los paneles informativos de los museos públicos se realizan con criterios museográficos y historiográficos". En este museo se considera que la dictadura franquista era un gobierno, obvian que fuera una dictadura fascista que alcanzó el poder por la fuerza, y sigue tratando el dictador de "Generalísimo". En otros momentos el PP se ha opuesto a retirar 400 estatuas y placas aduciendo el gasto económico.

 

EL PP NO QUIERE QUE SE JUZGUE EL FRANQUISMO: El gobierno español - PP - se opone a cualquier intento de condena al franquismo, sea en España, donde se han opuesto a condenar la dictadura franquista y los crímenes contra la Humanidad perpetrados, a limpiar las calles de simbología fascista, todavía hay en muchas calles del Reino de España que homenajean personajes que deberían ser considerados criminales de guerra, y también se opone el PP a investigar y juzgar los crímenes del franquismo. Las víctimas del franquismo han tenido que recurrir a la Justicia de otros países, en concreto de la Argentina, y esto sucede porque los tribunales españoles decidieron que los crímenes de la dictadura franquista son ordinarios, que están prescritos y que los responsables de los crímenes están muertos. Los crímenes de la dictadura franquista no tienen nada de ordinarios porque fueron pensados ​​por el régimen con el propósito de exterminar miles de personas, son crímenes contra la Humanidad, no prescriben porque los crímenes contra la Humanidad no prescriben, y no todos los que perpetraron estos crímenes están muertos. Hemos visto como criminales nazis nonagenarios eran detenidos después de muchas décadas de impunidad, juzgados y condenados, pero eso en España es imposible porque el partido que gobierna España es heredero del régimen franquista y la Justicia española no fue nunca depurada de los jueces franquistas. El franquismo aún gobernando en España todavía ha causado una última víctima, el juez que instruía la causa contra los crímenes del franquismo.

 

FACHAS ESPAÑOLES QUIEREN CELEBRAR 18J EN OLOT: La organización fascista española Acción Juvenil Española ha convocado un acto de homenaje al "Glorioso Alzamiento Nacional del 18 de julio de 1936" con el que quieren celebrar el golpe de Estado fascista. Este acto de homenaje está previsto que se celebre en Olot. Este homenaje incluye una misa católica, faltaría más, una ofrenda floral a los caídos, una comida, etc. Entre las personalidades que tienen prevista su asistencia ha Agustín Castejón Roy, ex gobernador civil de Tarragona. De momento, parece que los fachas deberán llevar la comida en la fiambrera porque el restaurante donde estaba previsto el almuerzo ha decidido sensatamente anular la reserva. Seguramente la gerencia del restaurante olotino se ha dado cuenta de que era mucho más caro desinfectar el local de la peste de facha españolista que perder clientela indeseable que está de paso como ésta. Quisiera saber a qué autoridad corresponde autorizar estos actos, supongo que depende de la Delegación del Gobierno en Catalunya, en manos de (la Virreina imperial) Llanos de Luna, pero creo que la Consejería de Interior debería haber prohibido un acto de exaltación fascista española en Catalunya y así evitar posibles incidentes.