1 de des. 2012

Quins pollastres estan fets aquests senyors del PP!

Quins pollastres estan fets aquests senyors del PP! 

Dies enrere parlàvem del cas de Carlos Delgado, conseller de turisme del govern balear i dirigent del PP que després de caçar un inofensiu cérvol va decidir fotografiar-se amb els testicles de la pobre bèstia a mode de barret regalimant de sang. Caldrà recordar que fa uns pocs anys va haver de dimitir un ministre socialista espanyol per anar a caçar, en canvi no van dimitir ni Fraga ni Álvarez Cascos que estaven caçant quan va enfonsar-se el Prestige. Tampoc va dimitir el ministre Arias Cañete després d’haver estat enxampat veient corrides de toros amb el rei, que tampoc va abdicar després de ser enxampat matant elefants a Botswana.  

El  regidor de cultura de Talavera la Nueva (Toledo), José Luis Fernández (Partit Popular), va fotografiar-se al Valle de los Caídos posant amb una bandera espanyola amb l’escut franquista. Cal recordar que aquest recinte va ser construir per allotjar les restes del dictador Francisco Franco i del fundador de la Falange, José Antonio Primo de Rivera. En aquest recinte solen realitzar-se actes d’exaltació al dictador organitzades per la ultradreta espanyola. 

El regidor peper de Talavera considera que és una tonteria que s’hagi fet una fotografia al Valle de los Caídos amb una bandera franquista, i al·lega que és un treball escolar del seu fill. És clar, a les escoles de Talavera demanen als nens que facin treballs amb fotos del seu pare visitant mausoleus de dictadors feixistes mostrant la bandera del pollastre.  

Bé, ara ja sabeu que us espera si el ministre Wert aconsegueix imposar les seves tesis d’espanyolitzar els vostres fills, ja heu comprat la bandera amb el pollastre i un bitllet al Valle de los Caídos?. El regidor, però, per justificar que tingués una bandera feixista diu que “té els mateixos colors de la bandera d'Espanya i l'escut és dels Reis Catòlics”. Doncs bé, aquest no és l’escut de l’època dels reis catòlics, sinó l’escut de l’època franquista.

 

 

 

 

 

¡Vaya pollos están hechos estos señores del PP! 

Días atrás hablábamos del caso de Carlos Delgado, consejero de turismo del gobierno balear y dirigente del PP que después de cazar un inofensivo ciervo decidió fotografiarse con los testículos de la pobre bestia a modo de sombrero chorreando de sangre. Habrá que recordar que hace unos pocos años tuvo que dimitir un ministro socialista español por ir a cazar, en cambio no dimitieron ni Fraga, ni Álvarez Cascos que estaban cazando cuando se hundió el Prestige. Tampoco dimitió el ministro Arias Cañete después de haber sido pillado viendo corridas de toros con el rey, que tampoco abdicó tras ser pillado matando elefantes en Botswana. 

El concejal de cultura de Talavera la Nueva (Toledo), José Luis Fernández (PP), fotografió al Valle de los Caídos posando con una bandera española con el escudo franquista. Cabe recordar que este recinto fue construir para alojar los restos del dictador Francisco Franco y del fundador de Falange, José Antonio Primo de Rivera. En este recinto suelen realizarse actos de exaltación al dictador organizadas por la ultraderecha española. 

El concejal pepero de Talavera considera que es una tontería que se haya hecho una fotografía al Valle de los Caídos con una bandera franquista, y alega que es un trabajo escolar de su hijo. Claro, en las escuelas de Talavera piden a los niños que hagan trabajos con fotos de su padre visitante mausoleos de dictadores fascistas mostrando la bandera del pollo. 

Bueno, ahora ya sabéis que os espera si el ministro Wert logra imponer sus tesis de españolizar a vuestros hijos, ¿ya habéis comprado la bandera con el pollo y un billete al Valle de los Caídos?. El concejal, sin embargo, para justificar que tuviera una bandera fascista dice que "tiene los mismos colores de la bandera de España y el escudo es de los Reyes Católicos". Pues bien, éste no es el escudo de la época de los reyes católicos, sino el escudo de la época franquista.