5 de set. 2012

Fem fora del Parlament els diputats colpistes de C’s i PP


Fem fora del Parlament els diputats colpistes de C’s i PP 

(Em aïllat la incògnita sobre la C dels C’s. Aquesta C no significa com ens han volgut fer creure “Ciutadans” sinó “Colpistes”, i de fet el partit que van crear un grup de presumptes intel·lectuals espanyolistes del nostre país entre els quals hi havia Alberto Boadella – a qualsevol carallot li diuen intel·lectual a Espanya – no es diu Ciutadans, Partit de la Ciutadania, sinó Colpistes, Partit del Colpisme. En castellà la C es converteix en una G). El president de C’s (o G’s en castellà), Alberto Rivera, i la diputada del PP del Parlament de Catalunya, María José García Cuevas, van decidir donar suport al tinent coronel Alamán que va dir que Catalunya s’independitzaria pel damunt del seu cadàver, i va demanar l’arrest de diversos diputats independentistes així com la il·legalització de les formacions independentistes catalanes. La diputada pepera (i ara colpista) va preguntar-se des de les xarxes socials “per què s'escandalitzen que un coronel de l'Exèrcit Espanyol defensi la unitat d'Espanya? És que no s'han llegit l'article 2 de la Constitució? Tots hauríem defensar la "indissoluble unitat de la nació espanyola".  Tot podria passar que en lloc de dissoldre’s acabés desintegrant-se fent un pet (com una gla). Jo li preguntaria a ella: no s’escandalitza que un militar espanyol decideixi amenaça Catalunya amb una intervenció militar, que aquest militar demani l’arrest de representants electes del poble de Catalunya i la il·legalització de formacions polítiques democràtiques?. És aquest el concepte de democràcia que té ella?. Eliminar els altres partits “manu militarii” per fer-se amb el poder en un país que els és tan hostil com ells ho són al país, la seva cultura i les seves institucions?

La funció dels militars és defensar el seu país de l’atac d’exèrcits enemics, l’exèrcit espanyol en canvi ha estat el veritable enemic dels seus propis ciutadans, i especialment enemic dels catalans, i és inacceptable que en el segle XXI surti un militar amenaçant amb l’ús de la força. I és inacceptable que hi hagi representants polítics que donin suport a un militar que amenaça amb un cop d’Estat.

Alberto Rivera va afirmar que si hi hagués un conflicte no el provocarien els militars que amenacen amb l’ús de les armes sinó “aquells que trenquen la convivència, les regles del joc i violen llibertat dels ciutadans”. Pensarà el senyor Rivera que si l’atraquen al mig del carrer amb una navalla la culpa és seva per estar al carrer i tenir alguna cosa per robar?. El senyor Rivera s’ha posicionat al costat d’un militar colpista que demana il·legalitzar partits democràtics i detenir representants electes. Segurament ni el senyor Rivera ni la senyora García Cuevas han pensat que si l’exèrcit espanyol enviés els tancs i els avions a Catalunya per intervenir les institucions catalanes ells perdrien el seu escó al Parlament perquè aquest desapareixeria, i que les bombes quan cauen no distingeixen heretges de creients. És clar, que potser el senyor Rivera i la senyora García Cuevas esperaven que si aquest fet es produís veurien recompensats els serveis prestats a les forces d’ocupació amb càrrecs. Algú ha promès a aquests dos diputats traïdors un premi per trair Catalunya?

Algú hauria de demanar que a aquests dos diputats colpistes – Rivera (C’s) i García Calvo (PP) - se’ls retirés l’acta de diputat i se’ls expulsés del Parlament de Catalunya per donar suport a un militar que vol acabar amb les institucions catalanes, empresonar els seus representants i conculcar la voluntat democràtica dels catalans.

 

 

 

 

Echemos del Parlament los diputados golpistas de C 's y PP

(He aislado la incógnita sobre la C de los C 's. Esta C no significa como nos han querido hacer creer "Ciudadanos" sino "golpista", y de hecho el partido que crearon un grupo de presuntos intelectuales españolistas de nuestro país entre los que había Alberto Boadella - a cualquier gilipollas le dicen intelectual en España - no se llama Ciudadanos, Partido de la Ciudadanía, sino Golpistas, Partido del golpismo. En castellano la C se convierte en una G). El presidente de C 's (o G' s en castellano), Alberto Rivera, y la diputada del PP del Parlament de Catalunya, María José García Cuevas, decidieron apoyar al teniente coronel Alamán que dijo que Catalunya se independizará por encima de su cadáver , y pidió el arresto de varios diputados independentistas así como la ilegalización de las formaciones independentistas catalanas. La diputada pepera (y ahora golpista) preguntó - desde las redes sociales "¿por qué se escandalizan de que un coronel del Ejército Español defienda la unidad de España? Es que no se han leído el artículo 2 de la Constitución? Todos deberíamos defender la "indisoluble unidad de la nación española". Todo podría suceder que en lugar de disolverse acabara desintegrándose haciendo un pedo (como una bellota). Yo le preguntaría a ella: ¿no se escandaliza que un militar español decida amenazar a Catalunya con una intervención militar, que este militar pida el arresto de representantes electos del pueblo de Catalunya y la ilegalización de formaciones políticas democráticas?. ¿Es este el concepto de democracia que tiene ella?. ¿Eliminar los demás partidos "manu militarii" para hacerse con el poder en un país que les es tan hostil como ellos lo son en el país, su cultura y sus instituciones?
La función de los militares es defender su país del ataque de ejércitos enemigos, el ejército español en cambio ha sido el verdadero enemigo de sus propios ciudadanos, y especialmente enemigo de los catalanes, y es inaceptable que en el siglo XXI salga un militar amenazando con el uso de la fuerza. Y es inaceptable que haya representantes políticos que apoyen un militar que amenaza con un golpe de Estado.
Alberto Rivera afirmó que si hubiera un conflicto no lo provocarían los militares que amenazan con el uso de las armas sino "aquellos que rompen la convivencia, las reglas del juego y violan libertad de los ciudadanos". ¿Pensará el señor Rivera que si le atracan en plena calle con una navaja la culpa es suya por estar en la calle y tener algo para robar?. El señor Rivera se ha posicionado al lado de un militar golpista que pide ilegalizar partidos democráticos y detener representantes electos. Seguramente ni el señor Rivera ni la señora García Cuevas han pensado que si el ejército español enviara los tanques y los aviones en Catalunya para intervenir las instituciones catalanas ellos perderían su escaño en el Parlament porqué éste desaparecería, y que las bombas cuando caen no distinguen herejes de creyentes. Claro, que quizá el señor Rivera y la señora García Cuevas esperaban que si este hecho se produjera verían recompensados ​​los servicios prestados a las fuerzas de ocupación con cargos. ¿Alguien ha prometido a estos dos diputados traidores un premio por traicionar Catalunya?
Alguien debería pedir que a estos dos diputados golpistas - Rivera (C 's) y García Calvo (PP) - se les retirara el acta de diputado y se les expulsara del Parlament de Catalunya por apoyar a un militar que quiere acabar con las instituciones catalanas, encarcelar a sus representantes y conculcar la voluntad democrática de los catalanes.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Creo que no se puede echar de un Parlamento a personas que han sido elegidos por otras personas..aunque sean horribles..!

Jaume C. i B. ha dit...

No se habla de echarlos por sus ideas si no por apoyar un golpe de Estado que además, y creo que son demasiado estúpidos para darse cuenta de ello, ellos también lo sufrirían. Cuando un diputado, por muy electo que sea, apoya el golpismo merece que lo echen a patadas porqué su presencia ensucia las instituciones democráticas.

Vieja tradición militar. Ha habido, sin embargo, otro militar, el coronel Martínez Inglés, una rara avis dentro del ejército, que ha criticado muy duramente a este militar golpista.