16 de maig 2012

Espies del Mossad amb molta ploma


Espies del Mossad amb molta ploma


Un granger turc va trobar un abellerol europeu (meros apiaster) mort a les seves terres. L’ocell duia una anella a la pota on podia llegir-se la paraula “Israel”. El granger va entregar les restes a les autoritats que després de les pertinents investigacions van arribar a la conclusió que era un espia, bé, per ser correctes, segons les autoritats turques l’ocell estava sent usat amb el propòsit d’espiar. Segons els investigadors turcs l’ocell tenia les “ales inusualment llargues”, això i l’anella on podia llegir-se Israel va fer sospitar les autoritats turques que la bestiola era un espia. Els investigadors sospitaven que s’hagués implantat dispositius de vigilància i que va arribar a Turquia per iniciar una missió d’espionatge. El cos del plumífer presumpte agent del Mossad va ser enviat al Ministeri d’Agricultura, suposo que com està mort i no poden interrogar-lo el deuen estar fent la dissecció per trobar els dispositius fantàstics que l’ocell ha de portar instal·lats dins del seu cos.


Segurament l’ocell tenia les ales inusualment llargues perquè duia implantat míssils, raigs làser o torpedes de fotons. Si és que els malignes israelians són la hòstia amb la tecnologia militar.


Sol ser habitual col·locar anelles als ocells migratoris per investigar les rutes migratòries de les aus. Les anelles solen portar el nom de l’entitat que els hi posa i un número d’identificació.


Yoav Pearlman del Centre de Seguiment d’Aus d’Israel va tranquil·litzar les autoritats turques: “Les autoritats turques poden dormir tranqui-les, no és un espia”.


No és la primera vegada, i jo he parlat en algun altre article, que un ocell es “detingut” en un país àrab durant la seva migració i acusats de ser espies de l’Estat d’Israel. L’any 2011 (gener) una cigonya “va ser detinguda” a l’Aràbia Saudita que duia una anella i un transmissor GPS propietat de la Universitat de Tel Aviv. La cigonya va ser condemnada com a membre d’un “complot d’espionatge sionista”. Quanta raó tenia Einstein quan va dir que només hi ha dues coses infinites: l’univers i l’estupidesa humana.


Crec que també va ser l’any 2010 que els egipcis van acusar Israel d’haver ensinistrat un tauró que va atacar i matar una turista alemanya i atacar i ferir uns turistes russos que es banyaven en una platja de la Península del Sinaí.


Llavors vaig comentar, i ho repeteixo ara, que els àrabs ja no deuen mirar-se amb els mateixos ulls els seus animals de companyia, podrien ser agents sionistes enviats a descobrir com fan el cuscús.





Espías del Mossad con mucha pluma


Un granjero turco encontró un abejaruco europeo (meros apiaster) muerto en sus tierras. El pájaro llevaba una anilla en la pata donde podía leerse la palabra "Israel". El granjero entregó los restos a las autoridades que tras las pertinentes investigaciones llegaron a la conclusión de que era un espía, bueno, para ser correctos, según las autoridades turcas el pájaro estaba siendo usado con el propósito de espiar. Según los investigadores turcos el pájaro tenía las "alas inusualmente largas", esto y la anilla donde podía leerse Israel hizo sospechar las autoridades turcas que el bicho era un espía. Los investigadores sospechaban que hubiera implantado dispositivos de vigilancia y que llegó a Turquía para iniciar una misión de espionaje. El cuerpo del plumífero presunto agente del Mossad fue enviado al Ministerio de Agricultura, supongo que como está muerto y no pueden interrogarlo lo deben estar haciendo la disección para encontrar los dispositivos fantásticos que el pájaro debe llevar instalados dentrode su cuerpo.
Seguramente el pájaro tenía las alas inusualmente largas porque llevaba implantado misiles, rayos láser o torpedos de fotones. Si es que los malignos israelíes son la hostia con la tecnología militar.
Suele ser habitual colocar anillas a los pájaros migratorios para investigar las rutas migratorias de las aves. Las anillas suelen llevar el nombre de la entidad que les pone y un número de identificación.
Yoav Pearlman del Centro de Seguimiento de Aves de Israel tranquilizó las autoridades turcas: "Las autoridades turcas pueden dormir tranquilas, no es un espía".
No es la primera vez, y yo he hablado en algún otro artículo, que un pájaro se "detenido" en un país árabe durante su migración y acusados ​​de ser espías del Estado de Israel.En el año 2011 (enero) una cigüeña "fue detenida" en Arabia Saudí que llevaba una anilla y un transmisor GPS propiedad de la Universidad de Tel Aviv. La cigüeña fue condenada como miembro de un "complot de espionaje sionista". Cuánta razón tenía Einstein cuando dijo que sólo hay dos cosas infinitas: el universo y la estupidez humana.
Creo que también fue el año 2010 que los egipcios acusaron a Israel de haber adiestrado un tiburón que atacó y mató a una turista alemana y atacar y herir unos turistas rusos que se bañaban en una playa de la Península del Sinaí.
Entonces comenté, y lo repito ahora, que los árabes ya no deben mirarse con los mismos ojos a sus animales de compañía, podrían ser agentes sionistas enviados a descubrir cómo hacen el cuscús.