4 de febr. 2012

Amb aquests primers ministres no ens en sortirem

Amb aquests primers ministres no ens en sortirem


Algú se sorprèn encara que amb els polítics que actualment governen alguns països no aconseguim veure la sortida de l’atzucac en què uns quants trilers amb barret de copa i puro ens van ficar?. Parafrasejant al rabí de “El violinista a la teulada” permeteu-me una oració: “"Que Déu beneeixi i conservi aquests primers ministes ... ben lluny de nosaltres!”.
Rajoy i els micròfons

A Rajoy se’l veu poc i se l’escolta encara menys però quan se l’escolta deixa perles per a les hemeroteques. No és l’únic a qui els micròfons l’han enxampat dient coses desencertades però si que sorprèn que algú que parla tan poc es fiqui de quatre potes a la galleda tant sovint. Arran del tan patriòtica i espanyola desfilada del Dia de les Forces Armades (espanyoles) a Rajoy el van enxampar dient allò de “haig d’anar al conyàs de la desfilada”. Si el líder de la dreta més espanyolista considera que és un tràngol insofrible assistir a un acte d’espanyolisme marcial com no ho hem de veure la resta?. Però l’home no aprèn i dilluns passat els micròfons el van enxampar dient-li als seu homòleg finlandès que la reforma laboral que està preparant el seu govern li costarà una “vaga general”. Rajoy no aconsegueix que els micròfons no captin les seves ficades de pota ni quan està a la seva residència oficial, La Moncloa. Quan rebia a les portes de La Moncloa al president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, Rajoy li va dir “visc en l’embolic”.
Primer ministre italià barrut

Creiem que la política italiana es tornaria seriosa després de la substitució com a cap de govern de l’histriònic Silvio Berlusconi pel tecnòcrata (i home de Goldman Sachs) Mario Monti. De debò ho creiem?. Si us plau, allò és Itàlia, la política italiana és un circ.

L’actual primer ministre italià Mario Monti va ser entrevistat pel programa Matrix que emet el Canale 5, canal propietat de Berlusconi, i va dir que “els joves han d’habituar-se a la idea que no tindran una feina fixa per a tota la vida” i després va afegir que “d’altra banda, diguem la veritat: quina monotonia, una feina fixa per a tota la vida. És més bonic canviar, tenir reptes”. Aquestes paraules han enfurismat les xarxes socials on podien llegir-se les següents piulades:

“Quan es tracta de donar préstecs, els bancs prefereixen les persones monòtones”.


“Estic d’acord amb Monti; contra la feina fixa, que se’n vagi a casa”.
Mario Monti, el primer ministre del govern italià que creu que tenir una feina fixa és monòton té la feina i el sou garantit perquè és senador vitalici. Escoltar a un senador vitalici dient que els joves han d’oblidar-se de tenir una feina fixa és de molt mal gust i una mostra de la insensibilitat d’aquests polítics acomodats i endropits que governen els nostres països des de la comoditat de tenir el càrrec i el sou garantit per la resta de la seva vida. És com quan escoltem al president d’una gran empresa que després d’anunciar el que ha guanyat aquell any digui que els treballadors han d’acceptar treballar per un sou inferior.



Vídeo: RAJOY Y LOS MICRÓFONOS


Vídeo: Mario Monti 'Il posto fisso per tutta la vita che monotonia'




Con estos primeros ministros no saldremos

Alguien se sorprende aunque con los políticos que actualmentegobiernan algunos países no conseguimos ver la salida delatolladero en que unos cuantos trileros con sombrero de copa y puro nos metieron?. Parafraseando al rabino de "El violinista en eltejado" permitidme una oración: "Que Dios bendiga y conserve a estos primeros ministros ... bien lejos de nosotros".
Rajoy y los micrófonos

A Rajoy se le ve poco y se le escucha menos pero cuando se le escucha deja perlas para las hemerotecas. No es el único al que los micrófonos lo han pillado diciendo cosas desacertadas pero si que sorprende que alguien que habla tan poco se meta de cuatro patas en el cubo tan a menudo. A raíz del tan patriótica y española desfile del Día de las Fuerzas Armadas (españolas) a Rajoy le pillaron diciendo aquello de "tengo que ir al coñazo del desfile". Si el líder de la derecha más españolista considera que es un trance insufrible asistir a un acto de españolismo marcial como no lo hemos de ver el resto?. Pero el hombre no aprende y el pasado lunes los micrófonos le pillaron diciéndole a su homólogo finlandés que la reforma laboral que está preparando su gobierno le costará una "huelga general". Rajoy no consigue que los micrófonos no capten sus meteduras de pata ni cuando está en su residencia oficial, La Moncloa. Cuando recibía a las puertas de La Moncloa al presidente de la Generalidad de Cataluña Artur Mas, Rajoy le dijo "vivo en el lío".
Primer ministro italiano caradura

Creemos que la política italiana se volvería seria después de la sustitución como jefe de gobierno del histriónico Silvio Berlusconi por el tecnócrata (y hombre de Goldman Sachs) Mario Monti. ¿De verdad lo creemos?. Por favor, es Italia, la política italiana es un circo.

El actual primer ministro italiano Mario Monti fue entrevistado por el programa Matrix que emite el Canale 5, canal propiedad de Berlusconi, y dijo que "los jóvenes tienen que habituarse a la idea de que no tendrán un trabajo fijo para toda la vida "y luego añadió que" por otra parte, digamos la verdad: ¿qué monotonía, un trabajo fijo para toda la vida. Es más bonito cambiar, tener retos ". Estas palabras han enfurecido a las redes sociales donde podían leerse las siguientes twitts:

"Cuando se trata de dar préstamos, los bancos prefieren las personas monótonas".


"Estoy de acuerdo con Monti, contra el trabajo fijo, que se vaya a casa".
Mario Monti, el primer ministro del gobierno italiano que cree que tener un trabajo fijo es monótono tiene el trabajo y el sueldo garantizado porque es senador vitalicio. Escuchar a un senador vitalicio diciendo que los jóvenes tienen que olvidarse de tener un trabajo fijo es de muy mal gusto y una muestra de la insensibilidad de estos políticos acomodados y apoltronados que gobiernan nuestros países desde la comodidad de tener elcargo y el sueldo garantizado por el resto de su vida. Es como cuando escuchamos al presidente de una gran empresa que después de anunciar lo que ha ganado ese año diga que los trabajadores deben aceptar trabajar por un sueldo inferior.