22 de gen. 2012

TOMAS RONCERO PERD ELS OREMUS AMB EL REIAL MADRID

TOMAS RONCERO PERD ELS OREMUS AMB EL REIAL MADRID


Reconeguem-ho, Tomás Roncero és tot un personatge, histriònic, ximple, madridista fanàtic, espanyolista caspós, fa uns quants anys que deu no s'ho deu estar passant gens bé veient com l'equip de la seva ànima és incapaç de guanyar al Barça. Escoltant a Roncero arribo a la conclusió que fa amb la llengua que parla, el castellà, el mateix que el jugador portuguès del Reial Madrid Pepe va fer amb Messi durant el partit que el Barça li va guanyar al Reial Madrid. I també tinc la sensació que l'estil Mourinho que defensava comença a demostrar que és un fracàs. Mourinho podia fer gràcia les primeres vegades quan tractava de donar les culpes de les seves derrotes a tota mena de causes naturals i sobrenaturals, i tot el madridisme mediàtic el seguia però allò que Pepe fa al camp, Mourinho ho fa a les rodes de premsa i Roncero a les seves intervencions televisives, avorrir les ovelles i cansar a tothom. El joc del Madrid ja no agrada ni als madridistes que veient que certes actituds del seu entrenador i d'algun dels seus jugadors són criticades arreu comencen a adonar-se que aquest model no es gaire positiu pel Madrid.

Tomás Roncero: “A muerte al que no va a remontar el partido. ¿Que es ésto de decir que no pasa nada?. Si pasa, al Barça se le gana de una puñetera vez ya. Y se va a ir al Camp Nou a morir de pie, joder. Que me voy a cabrear y se lo voy a decir a Mourinho si me dejan, y si no que se le pase la cinta. Tonterías que no escucha. Lo va a escuchar, le guste o no. Que ésto és España. Esa es la ley. Vas a escuchar, Mou, hazme caso, y te vas a hacer más madridista que nunca porqué vas a adaptarte tu al Madrid. No te vas a querer ir nunca de este club. Si tu quieres. A la Premier, con Adebayor”.
Vull destacar tres dels “arguments” de pes d'aquesta arenga: “Que me voy a cabrear”, “que esto és España” i “esa es la ley”. Els elements del discurs de Roncero són la rebequeria infantil, un espanyolisme caspós i un to de sergent "chusquero". En tot aquest discurs no hi ha cap argument. La primera part del discurs de Roncero va dirigit a qui l'escolti, la segona part es dirigeix directament a Mourinho, com si l'entrenador portuguès anés a fer cas al periodista Roncero. En aquests últims anys tot el projecte madridista ha quedat en evidència cada vegada que s'han enfrontat Barça i Madrid, perquè el Madrid avorria amb el seu joc, tot i tenir bons jugadors, ha perdut més vegades enfront del Barça de les que ha guanyat: Mourinho ha volgut crear polèmiques per tractar de distreure al madridisme del mal joc de l'equip de dirigeix i fins ara la premsa madridista li ha servit d'altaveu. Recordo quan Pedrerol, un altre madridista intereconòmic va dir que Messi l'avorria i que el divertit era el “guapo, ric, bon jugador” – segons les paraules del propi jugador CR7 - Cristiano Ronaldo, a Madrid seguien donant suport a les bajanades de Mourinho i provant de justificar els excessos de Pepe. El president del Madrid va moure els fils dels seus contactes mediàtics per tal que periodistes servicials escampessin merda damunt d'altres equips. I res d'això ha funcionat. El Reial Madrid i tota la seva patuleia mediàtica han perdut la seva credibilitat. Estem en l'època què els Barça-Madrid es poden veure arreu del Món, la gent lluny de les Espanyes no s'acaba d'assabentar d'aquestes polèmiques absurdes fabricades per l'entorn madridista, veuen els partits, i queden meravellats pel Messi i escandalitzats de les maneres barroeres i violentes de Pepe.




VÍDEO: TOMÁS RONCERO PERD ELS ESTREPS (COM SEMPRE)




Vídeo: Pepe Pisa a Messi




TOMAS RONCERO PIERDE LOS OREMUS CON EL REAL MADRID

Reconozcámoslo, Tomás Roncero es todo un personaje, histriónico, tonto, madridista fanático, españolista casposo, hace unos cuantos años que no se lo debe estar pasando nada bien viendo como el equipo de su alma es incapaz de ganar al Barça. Escuchando a Roncero llego a la conclusión de que hace con la lengua que habla, el castellano, lo mismo que el jugador portugués del Real Madrid Pepe hizo con Messi durante el partido que el Barça le ganó al Real Madrid. Y también tengo la sensación de que el estilo Mourinho que defendía empieza a demostrar que es un fracaso. Mourinho podía hacer gracia las primeras veces cuando trataba de dar las culpas de sus derrotas a todo tipo de causas naturales y sobrenaturales, y todo el madridismo mediático le seguía pero lo que Pepe hace en el campo, Mourinho lo hace en las ruedas de prensa y Roncero en sus intervenciones televisivas, aburrir a las ovejas y cansar a todos. El juego del Madrid ya no gusta ni a los madridistas que viendo que ciertas actitudes de su entrenador y de alguno de sus jugadores son criticadas todo empiezan a darse cuenta de que este modelo no es muy positivo para el Madrid.

Tomás Roncero: "A muerte al que no va a remontar el partido. ¿Que es ésto de decir que no pasa nada?. Si pasa, al Barça se le gana de una puñetera vez ya. Y se va a ir al Camp Nou a morir de pie, joder. Que me voy a cabrear y se lo voy a decir a Mourinho si me dejan, y si no que se le pase la cinta. Tonterías que no escucha. Lo va a escuchar, le guste o no. Que ésto és España. Esa es la ley. Vas a escuchar, Mou, hazme caso, y te vas a hacer más madridista que nunca porqué vas a adaptarte tu al Madrid. No te vas a querer ir nunca de este club. Si tu quieres. A la Premier, con Adebayor".
Quiero destacar tres de los "argumentos" de peso de esta arenga: "Que me voy a cabrear", "que esto es España" y "esa es la ley". Los elementos del discurso de Roncero son la rabieta infantil, un españolismo casposo y un tono de sargento "chusquero". En todo este discurso no hay ningún argumento. La primera parte del discurso de Roncero va dirigido a quien lo escuche, la segunda parte se dirige directamente a Mourinho, como si el entrenador portugués fuera a hacer caso al periodista Roncero. En estos últimos años todo el proyecto madridista ha quedado en evidencia cada vez que se han enfrentado Barça y Madrid, porque el Madrid aburría con su juego, a pesar de tener buenos jugadores, ha perdido más veces frente al Barça de las que ha ganado : Mourinho ha querido crear polémicas para tratar de distraer al madridismo del mal juego del equipo de dirige y hasta ahora la prensa madridista le ha servido de altavoz. Recuerdo cuando Pedrerol, otro madridista intereconómico dijo que Messi le aburría y que el divertido era el "guapo, rico, buen jugador" - según las palabras del propio jugador CR7 - Cristiano Ronaldo, en Madrid seguían apoyando a las tonterías de Mourinho y tratando de justificar los excesos de Pepe. El presidente del Madrid movió los hilos de sus contactos mediáticos para que periodistas serviciales esparcieran mierda encima de otros equipos. Y nada de eso ha funcionado. El Real Madrid y toda su pandilla mediática han perdido su credibilidad. Estamos en la época que los Barça-Madrid se pueden ver todo el Mundo, la gente lejos de las Españas no se acaba de enterar de estas polémicas absurdas fabricadas por el entorno madridista, ven los partidos, y quedan maravillados por Messi y escandalizados de las maneras chapuceras y violentas de Pepe.