8 d’ag. 2011

AlQaida estén els seus tentacles terroristes al Sinaí

AlQaida estén els seus tentacles terroristes al Sinaí



Els tentacles d’AlQaida arriben a Egipte, a la Península del Sinaí en concret, aprofitant la situació caòtica que es viu a Egipte arran de la caiguda del règim de Hosni Mubarak. El grup AlQaida a la Península del Sinaí ha anunciat que vol convertir aquesta província egípcia en un emirat islàmic. Segons un comunicat d’aquesta organització terrorista islàmica que recull diverses frases de l’Alcorà que ells mateixos qualifiquen com la religió veritable i que segons ells mateixos autors del comunicat hauria de ser l’única font per a la legislació.


Totes les religions es presenten com la religió veritable i consideren que les altres no ho són, i així la gent es mata en el nom del seu Déu i de la seva religió “veritable” des de fa segles. I Déu continua sense opinar que els seus seguidors es matin per imposar als altres el seu concepte de Déu.


Aquest apèndix d’AlQaida al Sinaí renega dels acords de Camp David (1978) pels quals s’establien les bases per a la pau entre Egipte i Israel, i pel qual Israel retornava la Península del Sinaí a Egipte, com a punts principals. Aquesta zona havia estat ocupada per Israel arran de la guerra de 1967. Israel retornava aquesta zona a Egipte a canvi de la pau i la desmilitarització de la zona. Els acords de Camp David van ser refusats per tots els països àrabs excepte Marroc, Somàlia i Oman. La majoria dels països àrabs van donar l’esquena a Egipte.


AlQaida considera que aquest tractat no és vàlid, titlla de corrupte el règim egipci, en això, estic segur que és una de les poques coses que és certa, però el règim egipci de Mubarak és molt més “preferible” i “respectable” que un règim d’AlQaida.


I els terroristes d’AlQaida es pregunten: “On estan les forces armades davant del bloqueig imposat a la Franja de Gaza des del costat egipci?”. Només els faltava als palestins que també AlQaida surti en la seva “defensa”, com si no tinguessin prou desgràcia sent “defensats” per Hamàs, també AlQaida els vol defensar. I qui defensa als palestins dels seus “defensors”?. I tot es possible que els palestins acabin veient com els seus dos defensors acabin declarant-se la guerra mútuament. I continuen preguntant-se els terroristes d’AlQaida al Sinaí: “On estan les forces armades davant el tràfic dels verins blancs per l’entitat sionista?”. Acusen a Israel de traficar amb drogues al Sinaí?. Una de les principals fonts d’ingressos d’AlQaida i els talibans a l’Afganistan és la producció i tràfic d’opi, i ho fa una gent que per fer el mateix que ells condemnen a mort a altres persones dictant sentència Alcorà en mà. AlQaida al Sinaí denuncia la situació d’opressió i injustícia que sofreixen els habitants del Sinaí i el robatori de les riqueses del Sinaí. I el model de govern d’AlQaida no és injust, oi?.


Aquest comunicat s’ha fet públic després que quatre persones morissin i dinou resultessin ferides durant l’atac perpetrat per un grup armat islamista contra una comissaria del Sinaí.


Els arguments d’AlQaida farien riure si les conseqüències no fossin tan terribles. Que una organització terrorista que a l’Afganistan va imposar un règim de terror Alcorà en mà, que entre altres fonts de finançament té la producció i tràfic d’opi, i que allà on ha aconseguit imposar la seva llei impera l’opressió més brutal contra les persones acusi a altres de traficar amb drogues, no deixa de ser curiós que empri el terme “entitat sionista” per referir-se a l’Estat d’Israel, que acusi al règim de Mubarak d’opressor, que no nego que ho sigui, però Mubarak al costat dels d’AlQaida és un “demòcrata dels de tota la vida”, i que AlQaida surti en defensa dels palestins, com si els palestins no tinguessin prou desgràcia amb els que ara els “defensen”. Com AlQaida aconsegueixi fer-se fort a Gaza no ens haurem de preocupar més per la creació d’un Estat palestí, entre Hamàs i AlQaida aconseguiran que no quedi un palestí viu que en gaudeixi.










AlQaida extiende sus tentáculos terroristas en el Sinaí


Los tentáculos de AlQaida llegan a Egipto, en la Península del Sinaí en concreto, aprovechando la situación caótica que se vive en Egipto a raíz de la caída del régimen de Mubarak. El grupo AlQaida en la Península del Sinaí ha anunciado que quiere convertir esta provincia egipcia en un emirato islámico.Según un comunicado de esta organización terrorista islámica que recoge varias frases del Corán que ellos mismos califican como la religión verdadera y que según ellos mismos autores del comunicado debería ser la única fuente para la legislación.


Todas las religiones se presentan como la religión verdadera y consideran que las otras no lo son, y así la gente se mata en nombre de su Dios y de su religión "verdadera" desde hace siglos. Y Dios sigue sin opinar que sus seguidores se maten para imponer a los demás su concepto de Dios.


Este apéndice de AlQaida el Sinaí reniega de los acuerdos de Camp David (1978) por los que se establecían las bases para la paz entre Egipto e Israel, y por el que Israel devolvía la Península del Sinaí en Egipto, como puntos principales. Esta zona había sido ocupada por Israel a raíz de la guerra de 1967.Israel devolvía esta zona en Egipto a cambio de la paz y la desmilitarización de la zona. Los acuerdos de Camp David fueron rechazados por todos los países árabes excepto Marruecos, Somalia y Omán. La mayoría de los países árabes dieron la espalda a Egipto.


AlQaida considera que este tratado no es válido, tilda de corrupto el régimen egipcio, en eso, estoy seguro que es una de las pocas cosas que es cierta, pero el régimen egipcio de Mubarak es mucho más "preferible" y "respetable" que unrégimen de AlQaida.


Y los terroristas de AlQaida se preguntan: "¿Dónde están las fuerzas armadas ante el bloqueo impuesto a la Franja de Gaza desde el lado egipcio?". Sólo les faltaba a los palestinos que también AlQaida salga en su "defensa", como si no tuvieran suficiente desgracia siendo "defendidos" por Hamás, también AlQaida los quiere defender. ¿Y quien defiende a los palestinos de sus "defensores"?. Y todo es posible que los palestinos acaben viendo como sus dos defensores acaben declarándose la guerra mutuamente. Y siguen preguntándose los terroristas de AlQaida en el Sinaí: "¿Dónde están las fuerzas armadas ante el tráfico de los venenos blancos por la entidad sionista?". Acusan a Israel de traficar con drogas en el Sinaí?. Una de las principales fuentes de ingresos de AlQaida y los talibanes en Afganistán es la producción y tráfico de opio, y lo hace una gente que para hacer lo mismo que ellos condenan a muerte a otras personas dictando sentencia Corán en mano . AlQaida el Sinaí denuncia la situación de opresión e injusticia que sufren los habitantes del Sinaí y el robo de las riquezas del Sinaí. Y el modelo de gobierno de AlQaida no es injusto, ¿verdad?.


Este comunicado se ha hecho público después de que cuatro personas murieran y diecinueve resultaran heridas durante el ataque perpetrado por un grupo armado islamista contra una comisaría del Sinaí.


Los argumentos de AlQaida harían reír si las consecuencias no fueran tan terribles. Que una organización terrorista que en Afganistán impuso un régimen de terror Corán en mano, que entre otras fuentes de financiación tiene la producción y tráfico de opio, y que allí donde ha logrado imponer su ley impera la opresión más brutal contra las personas acuse a otros de traficar con drogas, no deja de ser curioso que emplee el término "entidad sionista" para referirse al Estado de Israel, que acuse al régimen de Mubarak de opresor, que no niego que lo sea, pero Mubarak junto a los de AlQaida es un "demócrata de los de toda la vida", y que AlQaida salga en defensa de los palestinos, como si los palestinos no tuvieran suficiente desgracia con los que ahora los "defienden". Como AlQaida consiga hacerse fuerte en Gaza no tendremos que preocuparnos más por la creación de un Estado palestino, entre Hamás y AlQaida conseguirán que no quede un palestino vivo que lo disfrute.