24 de jul. 2011

Que difícil és ser terrorista islàmic

Que difícil és ser terrorista islàmic

Als terroristes islàmics els exigien fins ara una cega obediència als seus caps i estar disposats a morir fent-se rebentar amb un cinturó d'explosius. A canvi els prometien que passarien la resta de l'eternitat envoltat d'hurís que els satisfaran tots els plaers, això si, abans hauran de dinyar-la esquarterats i a poder ser matant altres persones. Per arribar a aquest extrem de fer-se volar “voluntàriament” han estat adoctrinats i fanatitzats per uns líders mancats d'escrúpols que empren preceptes religiosos per justificar assassinats en nom del seu Déu.
Als nous terroristes islàmics també els ensenyen ara tàctiques per evitar caure en trampes que els posen malignes fèmines dels serveis de seguretat i d'intel•ligència que els encaterinen per fer-los confessar. Ja ho diuen que “poden més dues tetes que dues carretes” i com que els homes acostumem a pensar amb la titola quan davant tenim una dona espectacular, i en això els terroristes islàmics no crec que siguin gaire diferents en matèria sexual a la resta dels homes. AlQaida ha editat un manual que aconsella als terroristes islàmics que han de fer si una dona se'ls acosta, i no és matar-la ni obligar-la a posar-se un burka, no, el manual diu que “una dona jove i bella pot venir i parlar amb vostè (senyor terrorista). El primer que ha de fer per protegir-se d'aquesta situació es fer dua (posar-se a resar) a Déu per la constància”. M'imagino la cara d'una dona que s'acosti a un d'aquests individus, li dirigeixi dues paraules i l'individu es posi a pregar. "La segona cosa és trobar una excusa per allunyar-te d'ella, que sigui realista i assenyada, com la que té una núvia dels últims anys i que són lleials a ella o que ets homosexual."
Aquest manual escrit en anglès i amb unes 64 pàgines va ser descobert en un web gihadista del Regne Unit pel Sunday Mirror. Està pensat per ajudar als terroristes islàmic del Regne Unit a evitar ser descoberts per la policia i l'MI5.
El manual també recomana no tenir gaires tractes amb els veïns i usar ulleres fosques per dificultar ser identificats i dóna consells de com han de conduir. Si sou dones i us acosteu a un individu amb aspecte d'àrab que quan li dieu cosetes a cau d'orella es posen a pregar, us diuen que són del ram de l'aigua i porten ulleres de sol, esteu, molt probablement davant d'un terrorista islàmic.

Hurí: Cadascuna de les dones bellíssimes i sempre verges que, segons la creença musulmana, viuen al paradís de Mahoma com a companyes dels benaventurats.









Qué difícil es ser terrorista islámico

A los terroristas islámicos les exigían hasta ahora una ciega obediencia a sus jefes y estar dispuestos a morir haciéndose reventar con un cinturón de explosivos. A cambio les prometían que pasarían el resto de la eternidad rodeado de huríes que satisfarán todos los placeres, eso sí, antes deberán palmarla descuartizados ya poder ser matando otras personas. Para llegar a este extremo de hacerse volar "voluntariamente" han sido adoctrinados y fanatizados por unos líderes faltos de escrúpulos que emplean preceptos religiosos para justificar asesinatos en nombre de su Dios.
A los nuevos terroristas islámicos también les enseñan ahora tácticas para evitar caer en trampas que les ponen malignos féminas de los servicios de seguridad y de inteligencia que los encaprichado para hacerlos confesar. Ya lo dicen que "pueden más dos tetas que dos carretas" y como que los hombres solemos pensar en la cipote cuando ante tenemos una mujer espectacular, y en eso los terroristas islámicos no creo que sean muy diferentes en materia sexual en el resto de los hombres. AlQaida ha editado un manual que aconseja a los terroristas islámicos que tienen que hacer si una mujer se les acerca, y no es matarla ni obligarla a ponerse un burka, no, el manual dice que "una mujer joven yhermosa puede venir y hablar con usted (señor terrorista). Lo primero que debe hacer para protegerse de esta situación es hacer pérdida (ponerse a rezar) a Dios por la constancia ". Me imagino la cara de una mujer que se acerque a uno de estos individuos, le dirija dos palabras y el individuo se ponga a orar. "La segunda cosa es encontrar una excusa para alejarte de ella, que sea realista y sensata, como la que tiene una novia de los últimos años y que son leales a ella o que eres homosexual."
Este manual escrito en inglés y con unas 64 páginas fue descubierto en una web yihadista del Reino Unido por el Sunday Mirror. Está pensado para ayudar a los terroristas islámico del Reino Unido a evitar ser descubiertos por la policía y el MI5.
El manual también recomienda no tener muchos tratos con los vecinos y usar gafas oscuras para dificultar ser identificados y da consejos de cómo deben conducir. Si es mujeres y se acerque a un individuo con aspecto de árabe que cuando le decís cositas al oído se ponen a rezar, le dicen que son del ramo del agua y llevan gafas de sol, está, muy probablemente ante de un terrorista islámico.

Hurí: Cada una de las mujeres bellísimas y siempre vírgenes que, según la creencia musulmana, viven en el paraíso de Mahoma como compañeras de los bienaventurados.