10 de març 2011

El PP s'enfada pels cartells del Carnestoltes de Terrassa

El PP s'enfada pels cartells del Carnestoltes de Terrassa

Els fets

El Carnestoltes de Terrassa s'ha vist esquitxat per una polèmica absurda degut a la pell fina del PP que estudia emprendre accions legals contra els autors d'una de les imatges -- un dels cartells -- del Carnestoltes, segons van declarar a La Gaceta. Segons la direcció del PP el cartell vexa la imatge de la líder del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho. Entre els cartells d'aquest any es poden veure els següents: "La crucifixió de Montilla, Deixeu que els nens s'acostin a mi, La independència seduint Catalunya, L'autòpsia del Mou-drid o Catalunya trepitjant Espanya, amb Sánchez-Camacho -amb cos de serp- trepitjada per una al·legoria de Catalunya". Aquest últim quadre és el que ha enfurismat la direcció del PP. Una figura femenina que representa Catalunya portant una estelada i acompanyada de dos querubins trepitja una serp amb el cap d'Alicia Sánchez Camacho que aguanta amb les dents una bandera espanyola amb l'escut franquista. Que li molesta a la senyora Sánchez Camacho, simbolitzar ella -- amb cos de serp - Espanya amb una bandera franquista a la boca?. Una persona que se sent tan espanyola n'hauria d'estar feliç poder simbolitzar ella sola a la seva estimada Espanya. O que la trepitgi una al·legoria femenina de Catalunya portant una estelada?. Segurament que la titllin d'espanyola fatxa no li deu molestar gaire, perquè el primer que ha fet ha estat anar corrents a queixar-se al diari fatxa espanyol La Gaceta.

Una pell molt fina

La senyora Sánchez Camacho ha demostrat reiteradament tenir una pell molt fina -- i unes galtes molt dures -, li molesta que la titllin d'espanyola feixista i veure's trepitjada per una Catalunya independentista però no fa tant que ella convertida en Alicia Croft disparava contra zepelins independentistes, i llavors van voler fer-nos empassar que només era un joc innocent que s'havien inventat la quitxalla pepera per a la campanya electoral. Doncs miri, això només és un cartell. Si no li agrada faci el favor de posar-s'hi fulles. I que vol que li digui, m'agraden les al·legories femenines amb estelades i els zepelins independentistes però gens ni mica les serps fatxes espanyolistes amb la pell fina i la cara de ciment.


El PP se enfada por los carteles del Carnaval de Terrassa
Los hechos

El Carnaval de Terrassa se ha visto salpicado por una polémica absurda debido a la piel fina del PP que estudia emprender acciones legales contra los autores de una de las imágenes - uno de los carteles - del Carnaval, según declararon a La Gaceta . Según la dirección del PP el cartel veja la imagen de la líder del PP en Catalunya, Alicia Sánchez Camacho Entre los carteles de este año se pueden ver los siguientes: "La crucifixión de Montilla, Dejad que los niños se acerquen a mí, La independencia seduciendo Cataluña, La autopsia del Mou-Madrid o Cataluña pisando España, con Sánchez-Camacho-con cuerpo de serpiente-pisada por una alegoría de Cataluña ". Este último cuadro es el que ha enfurecido la dirección del PP. Una figura femenina que representa Cataluña llevando una estelada y acompañada de dos querubines pisa una serpiente con la cabeza de Alicia Sánchez Camacho que aguanta con los dientes una bandera española con el escudo franquista. Que le molesta a la señora Sánchez Camacho, simbolizar ella - con cuerpo de serpiente - España con una bandera franquista en la boca?. Una persona que se siente tan española debería estar feliz poder simbolizar ella sola a su amada España. O que la pise una alegoría femenina de Cataluña llevando una bandera?. Seguramente que la tachen de española facha no le debe molestar mucho, porque lo primero que ha hecho ha sido ir corriendo a quejarse al diario facha español La Gaceta.

Una piel muy fina

La señora Sánchez Camacho ha demostrado reiteradamente tener una piel muy fina - y unas mejillas muy duras -, le molesta que la tilden de española fascista y verse pisoteada por una Cataluña independentista pero no hace tanto que ella convertida en Alicia Croft disparaba contra zepelines independentistas, y entonces quisieron hacernos tragar que sólo era un juego inocente que se habían inventado los niños pepera para la campaña electoral. Pues mire, esto sólo es un cartel. Si no le gusta haga el favor de ponerse hojas. Y que quiere que le diga, me gustan las alegorías femeninas con estrelladas y los zepelines independentistas pero nada las serpientes fachas españolistas con la piel fina y la cara de cemento.