14 de març 2011

Cinc israelians de la mateixa família assassinats per un terrorista

Cinc israelians de la mateixa família assassinats per un terrorista

La matinada de dissabte un terrorista palestí va infiltrar-se a l’assentament d’Itamar i va assassinar a cinc membres d’una família de colons jueus apunyalant els tres fills de la família d’11 i 13 anys i una nena de pocs mesos, a més dels seus pares. El terrorista va assassinar-los mentre dormien. Les autoritats no descarten la possibilitat que hi hagués més d’un terrorista.


L’exèrcit israelià i la policia van acudir al lloc i van iniciar la investigació i el rastreig de la zona amb el propòsit de capturar l’autor o autors del crim: "Les tropes estan rastrejant la zona a la recerca del sospitós”. No és el primer cop que aquest assentament és objecte d’una atac terrorista. Segons les primeres conclusions de la investigació un o dos terroristes van saltar la tanca electrificada que envolta l’assentament, van entrar a la casa i van degollar dos dels nens, van matar el tercer i els pares. El primer ministre israelià Benjamin Netanyahu va declarar que “Israel no romandrà impassible davant d’aquest assassinat i actuarà amb energia per a salvaguardar la vida dels ciutadans d’Israel i castigar als assassins”. Mentre l’Autoritat Palestina va condemnar el crim, la organització terrorista islamista Hamàs va donar el seu recolzament a qualsevol acció contra els colons israelians. Són molt valents aquests de Hamàs que van degollant nens mentre dormen i després corren a amagar-se com els covards miserables que realment són. L’Exèrcit israelià va respondre a l’atemptat entrant a Awarta un poble palestí proper registrant casa per casa i arrestant una vintena de joves i deixant el poble potes enlaire. En altres temps, en temps de Sharon haurien enderrocat les cases amb els buldòzers. Un grupuscle fins ara desconegut “Grup Imad Mugniye” que diu ser part de les Brigades dels Màrtirs d’Al-Aqsa va reivindicar l’assassinat dels cinc colons jueus declarant que “aquesta operació heroica es part de la resposta natural a les massacres de la ocupació feixista contra el nostre poble a Cisjordània i la Franja de Gaza”. Consideren heroic assassinar cinc persones mentre dormien?. Consideren heroic apunyalar una criatura de mesos o dos nens d’11 i 13 anys mentre dormien?. I en una octaveta enviada a la premsa vantant-se d’aquest assassinat donen gràcies a Déu perquè un dels seus “combatents” va entrar en una casa d’Itamar assassinant a tots els que va poder. Quina mena de Déu pot beneir l’assassinat d’un nadó i dos adolescents, a més dels pares mentre dormen?. L’autor d’aquest crim no és un combatent, és un assassí miserable i covard que mata nens emparant-se en la foscor de la nit i ho fa en el nom del seu Déu.

Vídeo: Terrorista palestina asesina a 5 personas de la misma familia
http://www.youtube.com/watch?v=Nv7OLlOSD7c




Vídeo: Fogel family murder Itamar 1132011
http://www.youtube.com/watch?v=ObLSiku7wXY




Cinco israelíes de la misma familia asesinados por un terrorista

La madrugada del sábado un terrorista palestino infiltrarse en el asentamiento de Itamar y asesinó a cinco miembros de una familia de colonos judíos apuñalando los tres hijos de la familia de 11 y 13 años y una niña de pocos meses , además de sus padres. El terrorista asesinarlos mientras dormían. Las autoridades no descartan la posibilidad de que hubiera más de un terrorista El ejército israelí y la policía acudieron al lugar e iniciaron la investigación y el rastreo de la zona con el propósito de capturar al autor o autores del crimen: "Las tropas están rastreando la zona en busca del sospechoso". No es la primera vez que este asentamiento es objeto de una ataque terrorista. Según las primeras conclusiones de la investigación uno o dos terroristas saltaron la valla electrificada que rodea el asentamiento, entraron en la casa y degollaron dos de los niños, mataron el tercero y los padres. El primer ministro israelí Benjamin Netanyahu declaró que "Israel no permanecerá impasible ante este asesinato y actuará con energía para salvaguardar la vida de los ciudadanos de Israel y castigar a los asesinos". Mientras la Autoridad Palestina condenó el crimen, la organización terrorista islamista Hamás dio su apoyo a cualquier acción contra los colonos israelíes. Son muy valientes estos de Hamás que degollando niños mientras duermen y después corren a esconderse como los cobardes miserables que realmente son. El Ejército israelí respondió al atentado entrando a Awarta un pueblo palestino cercano registrando casa por casa y arrestando una veintena de jóvenes y dejando el pueblo patas arriba. En otros tiempos, en tiempos de Sharon deberían derribado las casas con los bulldozers. Un grupúsculo hasta ahora desconocido "Grupo Imad Mugniye" que dice ser parte de las Brigadas de los Mártires de Al Aqsa reivindicó el asesinato de los cinco colonos judíos declarando que "esta operación heroica es parte de la respuesta natural a las masacres de la ocupación fascista contra nuestro pueblo en Cisjordania y la Franja de Gaza". Consideran heroico asesinaron a cinco personas mientras dormían?. Consideran heroico apuñalar una criatura de meses o dos niños de 11 y 13 años mientras dormían?. Y en una octavilla remitida a la prensa jactarse de este asesinato dan gracias a Dios porque uno de sus "combatientes" entró en una casa de Itamar asesinando a todos los que pudo. ¿Qué tipo de Dios puede bendecir el asesinato de un bebé y dos adolescentes, además de los padres mientras duermen?. El autor de este crimen no es un combatiente, es un asesino miserable y cobarde que mata niños amparándose en la oscuridad de la noche y lo hace en el nombre de su Dios.