13 de març 2011

Atemptat de l'11 de març de 2004

Atemptat de l'11 de març de 2004

L'11 de març de 2004 un comando islamista va atemptar contra quatre combois del servei de Rodalies de Madrid causant milers de ferits i 191 víctimes mortals. El govern espanyol presidit per Aznar va creure que podia aprofitar aquell atemptat en benefici propi. Ángel Acebes, llavors ministre de l'Interior, va anar donant informació sobre l'atemptat però ho va fer intentant enganyar a la ciutadania. Al govern del PP li anava millor que fos ETA que no pas un cèl·lula islamista, com finalment va ser. A mida que passaven les hores i se sabien més coses la teoria del comando islamista guanyava pes, mentre que la del comando etarra el perdia, però el ministre Acebes va continuar insistint en l'autoria del comando etarra. El govern Aznar va començar a moure els fils pressionant als mitjans de comunicació nacionals i estrangers, però les pressions no van aconseguir el seu fruit, excepte aquells mitjans de comunicació afins al PP cap dels altres va donar per vàlida la tesi que volia imposar el govern.

Wikileaks desvetlla ara que el govern dels Estats Units va comunicar al govern espanyol mitjançant l'ambaixador espanyol als Estats Units Javier Rupérez que els autors havien estat els islamistes, però
l'ambaixador va demanar al govern i als serveis D'Intel·ligència dels Estats Units que amaguessin que els autors havien estat els islamistes. Javier Rupérez reconeix que el govern d'Aznar no volia que la gent els responsabilitzés a ells de l'atemptat per la seva política a Irak.

TVE, la televisió pública espanyola, va actuar al dictat del govern d'Aznar i no va emetre una entrevista que aquesta cadena havia fet al president George Bush. L'atemptat va produir-se tres dies abans de les eleccions generals, Aznar va pensar que mentint sobre l'autoria evitaria perdre les
eleccions si la gent els donava les culpes pel fet que les polítiques del govern del PP favorables a la guerra d'Iraq havien estat les que havien causat la revenja dels islamistes. Però el que va enfurismar a molta gent no va ser que els islamistes atemptessin contra els trens de Rodalies i matessin 191 persones innocents, el que va enfurismar la gent va ser que el govern del senyor Aznar mentís. Únicament el govern Aznar i els seus corifeus mediàtics defensaven la teoria islamista, alguns la defensen encara, i en el PP segueixen sense pair la derrota electoral del 14 de març de 2007, tres dies després dels atemptats. El govern Aznar i els seus corifeus mediàtics van quedar-se sols defensant que havia estat ETA, ni tan sols el gran amic d'Aznar, el president Bush defensava això. Arran d'això van aparèixer diversos grupuscles que defensaven que tot havia estat una conspiració ordida per ETA, el PSOE, alguns governs estrangers i els seus serveis D'Intel·ligència per enderrocar el govern Aznar, Aznar no va voler veure que l'única conspiració que es va ordir, al marge de l'atemptat, és clar, la va ordir ell per mentir als seus conciutadans, i ho va fer tant barroerament que tothom que tingués dos dits de front va adonar-se de la mentida que explicava Aznar i la seva camarilla.

Set anys després de l'atemptat els responsables de l'atemptat que no van suïcidar-se a Leganés van ser jutjats, va haver una comissió que va intentar treure l'entrellat de les actuacions polítiques, i alguns grupuscles afins al PP amb el suport mediàtic de la caverna han continuat intentant fer creure que tot allò va ser producte d'una conspiració contra Aznar i el seu govern. Encara avui el diari El (in)Mundo segueix intentant manipular aquell assumpte com va fer des del primer moment. No fa gaires dies el locutor cavernícola Federico Jiménez Losantos va declarar que desitjava que el ministre de l'Interior Alfredo Pérez Rubalcaba es recuperés perquè esperava que el jutgessin per l'11-M i el cas Faisán. Losantos és amb Pedrojota Ramírez, director de El (in)Mundo els principals de la teoria de la conspiració.

El comportament del PP en tot aquest assumpte va ser totalment indigne des de bon començament, encara avui dia no deixen de mostrar el seu menyspreu cap a les víctimes de l'11-M només pel fet que no van deixar-se utilitzar com si va fer l'Associació de Víctimes del Terrorisme que va acabar convertida en una mena de apèndix del PP que es dedica més a fer actes a la major glòria del cabdill Aznar que a defensar els interessos de les víctimes fet que ha provocat que per exemple les associacions de víctimes del terrorisme a Andalusia i Catalunya se'n separessin de l'AVT, i que les víctimes de l'11-M decidissin no integrar-se en l’AVT per no haver de deixar-se usar pel PP.



Atentado del 11 de marzo de 2004

El 11 de marzo de 2004 un comando islamista atentó contra cuatro convoyes del servicio de Cercanías de Madrid causando miles de heridos y 191 víctimas mortales. El gobierno español presidido por Aznar creyó que podía aprovechar ese atentado en beneficio propio. Ángel Acebes, entonces ministro del Interior, fue dando información sobre el atentado pero lo hizo intentando engañar a la ciudadanía. Al gobierno del PP le iba mejor que fuera ETA que un célula islamista, como finalmente fue. A medida que pasaban las horas y se sabían más cosas la teoría del comando islamista ganaba peso, mientras que la del comando etarra lo perdía, pero el ministro Acebes continuó insistiendo en la autoría del comando etarra. El gobierno Aznar comenzó a mover los hilos presionando a los medios de comunicación nacionales y extranjeros, pero las presiones no lograron
su fruto, excepto aquellos medios de comunicación afines al PP hacia los demás dio por válida la tesis que quería imponer el gobierno.
Wikileaks desvela ahora que el gobierno de Estados Unidos comunicó al gobierno español mediante el embajador español en Estados Unidos Javier Rupérez que los autores habían sido los islamistas, pero el embajador pidió al gobierno ya los servicios de Inteligencia de los Estados Unidos que ocultasen que los autores habían sido los islamistas. Javier Rupérez reconoce que el gobierno de Aznar no quería que la gente los responsabilizara a ellos del atentado por su política en Irak. TVE, la televisión pública española, actuó al dictado del gobierno de Aznar y no emitió una entrevista que esta cadena había hecho al presidente George Bush.
El atentado se produjo tres días antes de las elecciones generales, Aznar pensó que mintiendo sobre la autoría evitaría perder las elecciones si la gente les daba las culpas por el hecho que las políticas del gobierno del PP favorables a la guerra de Irak habían sido las que habían causado la revancha de los islamistas. Pero lo que enfureció a mucha gente no fue que los islamistas atentaran contra los trenes de Cercanías y mataran 191 personas inocentes, lo que enfureció a la gente fue que el gobierno del señor Aznar mintiera. Únicamente el gobierno Aznar y sus corifeos mediáticos defendían la teoría islamista, algunos la defienden todavía, y en el PP siguen sin digerir la derrota electoral del 14 de marzo de 2007, tres días después de los atentados. El gobierno Aznar y sus corifeos mediáticos se quedaron solos defendiendo que había sido ETA, ni siquiera el gran amigo de Aznar, el presidente Bush defendía ello. A raíz de esto aparecieron varios grupúsculos que defendían que todo había sido una conspiración urdida por ETA, el PSOE, algunos gobiernos extranjeros y sus servicios de Inteligencia para derrocar al gobierno Aznar, Aznar no quiso ver que la única conspiración que se urdió, al margen del atentado, claro, la urdió él para mentir a sus conciudadanos, y lo hizo tanto torpemente que todo el que tuviera dos dedos de frente se dio cuenta de la mentira que contaba Aznar y su camarilla.
Siete años después del atentado los responsables del atentado que no suicidarse en Leganés fueron juzgados, hubo una comisión que intentó desentrañar de las actuaciones políticas, y algunos grupúsculos afines al PP con el apoyo mediático de la caverna han continuado intentando hacer creer que todo aquello fue producto de una conspiración contra Aznar y su gobierno. Aún hoy el diario El (in) Mundo sigue intentando manipular ese asunto como hizo desde el primer momento. No hace muchos días el locutor cavernícola Federico Jiménez Losantos declaró que deseaba que el ministro del Interior Alfredo Pérez Rubalcaba se recuperara porque esperaba que lo juzgaran por el 11-M y el caso Faisán. Losantos es con Pedrojota Ramírez, director de El (in) Mundo los principales de la teoría de la conspiración.
El comportamiento del PP en todo este asunto fue totalmente indigno desde el principio, aún hoy en día no dejan de mostrar su desprecio hacia las víctimas del 11-M sólo por el hecho que no dejarse utilizar como si hacer la Asociación de Víctimas del Terrorismo que acabó convertida en una especie de apéndice del PP que se dedica más a hacer actos en la mayor gloria del caudillo Aznar que a defender los intereses de las víctimas que ha provocado que por ejemplo las asociaciones de víctimas del terrorismo en Andalucía y Cataluña se separaran de la AVT, y que las víctimas del 11-M decidieran no integrarse en la AVT para no tener que dejarse usar por el PP.