24 de gen. 2011

Agressió blavera a Joan Laporta

Agressió blavera a Joan Laporta


Joan Laporta posa nerviosos a molts, especialment a la caverna mediàtica. Molestava a molts quan era president del Barça, ara molesta a molts més des del moment en què va decidir ficar-se en política, cosa que ha fer liderant Solidaritat Catalana i ha conseguint quatre escons al Parlament de Catalunya en la seva primera participació.

Laporta va anar a València per presentar el seu partit. La ultradreta valenciana li va organitzar un acte per intentar boicotejar l’acte, arribant a l’extrem d’intentar l’agressió física que va ser impedida. Un dels agressors era el president de Coalició Valenciana, el grup blaver i ultradretà Juan García Santandreu. A l’hotel també hi era el líder del grup feixista i xenòfob España 2000 José Luís Roberto que s’havia hostatjat a l’hotel aquell mateix matí per poder tenir accés.

Encara que l’agressió no va arribar a produir-se per la intervenció d’alguns assistents i de la policia que van retenir als brètols feixistes a una sala del despatx si que algú va aconseguir ruixar amb una substància irritant.

Mig centenar de brètols de Coalició Valenciana i España 2000 convocats des dels fòrums d’Internet van increpar als assistents a l’acte de Laporta mentre arribaven a l’hotel en què se celebrava l’acte de presentació de Solidaritat al País Valencià. Doncs, sembla que no va ser una convocatòria gaire lluïda si convocant-los per Internet només hi van mig centenar.

La policia va decidir fer un registre després de rebre una amenaça anònima de la que va transcendir cap detall. Tenint en consideració els precedents que hi ha hagut d’atemptats terroristes comesos per grups ultradretans blavers valencians contra persones i grups titllats de catalanistes al País Valencià no es podien prendre a broma, encara que la majoria d’aquells atemptats van quedar en la impunitat tot i que se sabia quines organitzacions blaveres hi havia al darrera, però aquests grupuscles gaudeixen d’impunitat i de recolzament tant moral com
econòmic.



Agresión blavera a Joan Laporta

Joan Laporta pone nerviosos a muchos, especialmente en la caverna mediática. Molestaba a muchos cuando era presidente del Barça, ahora
molesta a muchos más desde el momento en que decidió meterse en política, lo que ha hacer liderando Solidaridad Catalana y consiguiendo cuatro escaños en el Parlamento de Cataluña en su primera participación.
Laporta fue a Valencia para presentar su partido. La ultraderecha valenciana le organizó un acto para intentar boicotear el acto, llegando al extremo de intentar la agresión física que fue impedida. Uno de los agresores era el presidente de Coalición Valenciana, el grupo blavero y ultraderechista Juan García Santandreu. En el hotel también estaba el líder del grupo fascista y xenófobo España 2000 Roberto, que había hospedado en el hotel esa misma mañana para poder tener acceso. Aunque la agresión no llegó a producirse por la intervención de algunos asistentes y de la policía que retuvieron a los gamberros fascistas en una sala del despacho si que alguien logró rociar con una sustancia irritante.
Medio centenar de gamberros de Coalición Valenciana y España 2000 convocados desde los foros de Internet increparon a los asistentes al acto de Laporta mientras llegaban al hotel en que se celebraba el acto de presentación de Solidaridad en el País Valenciano. Pues, parece que no fue una convocatoria muy lucida si convocándolos por Internet sólo
van medio centenar.

La policía decidió hacer un registro después de recibir una amenaza anónima de la que trascendió ningún detalle. Teniendo en consideración los precedentes que ha habido de atentados terroristas cometidos por grupos ultraderechistas blaveros valencianos contra personas y grupos tildados de catalanistas en el País Valenciano no se podían tomar a broma, aunque la mayoría de aquellos atentados quedaron en la impunidad todo y que se sabía qué organizaciones blaveras había detrás, pero estos grupúsculos gozan de impunidad y de apoyo tanto moral como económico.