2 de des. 2010

Anècdotes electorals

Anècdotes electorals

Un feixista llença un ou a Miquel Iceta

Miquel Iceta, viceprimer secretari i portaveu del PSC va sortir a fer les primeres valoracions sobre els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya quan un individu li va llençar un ou al cap al crit de "rojo de mierda" i "viva España", i va fer la salutació feixista. En un parell de llocs he llegit que aquest individu era un militant de Ciudadanos, ex-militant de la Falange, de L'Hospitalet.

Rosa Díez preocupada pels resultats electorals



La ultranacionalista espanyola lideressa suprema d'UPYD s'ha queixat amargament dels seus mals resultats electorals a Catalunya, i especialment li ha molestat que la CORI, amb la gran Carmen de Mairena li hagi passat davant. Sembla que posats a escollir friquis la gent prefereix escollir friquis honestos com Carmen de Mairena abans que a Rosa Díez.

Vídeo: UN FEIXISTA LLENÇA UN OU A MIQUEL ICETA - UN FASCISTA LANZA UN HUEVO A MIQUEL ICETA

http://www.youtube.com/watch?v=kNoMUF7_agM







Anécdotas electorales
Un fascista lanza un huevo a Miquel Iceta

Miquel Iceta, viceprimer secretario y portavoz del PSC salió a hacer las primeras valoraciones sobre los resultados de las elecciones al Parlamento de Cataluña cuando un individuo le tiró un huevo en la cabeza al grito de "rojo de mierda" y "viva España", e hizo el saludo fascista. En un par de sitios he leído que este individuo era un militante de Ciudadanos, ex-militante de la Falange, de L'Hospitalet.



Rosa Díez preocupada por los resultados electorales

La ultranacionalista española lideresa suprema de UPyD se ha quejado amargamente
de sus malos resultados electorales en Cataluña, y especialmente le ha molestado que la CORI, con la gran Carmen de Mairena le haya pasado delante. Parece que puestos a escoger frikis la gente prefiere elegir frikis honestos como Carmen de Mairena antes que a Rosa Díez.