29 d’oct. 2010

Síria entrega míssils a Hezbolà

Síria entrega míssils a Hezbolà


El grup terrorista Hezbolà hauria rebut de Síria 40.000 míssils que estarien sent traslladats per membres d'aquesta organitzacions des d'una base d'Hezbolà propera a l'aeroport de Damasc. El diari francés Le Figaro informa que satèl·lits d'Estats Units han detectat 26 míssils del tipus M-6002 prop de la frontera sirià-libanesa i el mes de març passat van fotografiar míssils Scud* de l'exèrcit siri en una base aèria propera a Damasc. En aquestes fotos poden apreciar-se 5 míssils Scud d'uns onze metres, uns altres dos es troben en un camp d'entrenament on una vintena de persones hi fan pràctiques. Aquestes imatges es poden veure navegant amb el Google Earth si mirem en una base situada prop de la ciutat d'Adra.
La intel·ligència francesa diu que 10.000 membres d'hezbolà, dividits en tres grups estan fent el trasllat dels míssils: la unitat 108 transporta els míssils des de Síria ins a una base d'hezbolà a través de la frontera, la 112 trasllada el campament fins a les bases d'hezbolà al Líban i la unitat 100 s'ocupa de l'emplaçament dels míssils i l'entrenament. Ja no estem parlant d'uns quants AK-47 i uns quants morters, Síria ha entregat a un grup terrorista uns míssils llargs com un autobús del mateix tipus que va emprar Saddam Hussein. els Scud, durant la primera Guerra del Golf. Llavors aquells míssils van causar la mort de 200 israelians i la destrucció de més de 9000 edificis a Tel Aviv. Llavors Israel no va respondre als atacs perquè els Estats Units van convéncer els israelians que no fessin res a canvi de rebre míssils antiaeris Patriot, però si comencen a caure Scuds llençats des del Líban damunt d'Israel els israelians podrien aquest cop decidir atacar i fer-ho amb contundència.
Míssils Scud*: Van fer-se famosos pel fet que Saddam Hussein en va llençar molts en direcció a Israel durant la primera guerra del Golf. Aquests míssils són transports per unes plataformes mòbils des de les que es poden llençar. Això els permetia una gran mobilitat i dificultava la seva localització i destrucció.



Siria entrega misiles a Hezbolá


El grupo terrorista Hezbolá habría recibido de Siria 40.000 misiles que estarían siendo trasladados por miembros de esta organizaciones desde una base de Hezbolá cercana al aeropuerto de Damasco. El diario francés Le Figaro informa que satélites de Estados Unidos han detectado 26 misiles del tipo M-6002 cerca de la frontera sirio-libanesa y en marzo pasado fotografiaron misiles Scud * del ejército sirio en una base aérea cercana a Damasco. En estas fotos pueden apreciarse 5 misiles Scud de unos once metros, otros dos se encuentran en un campo de entrenamiento donde una veintena de personas hacen prácticas. Estas imágenes se pueden ver navegando con el Google Earth si miramos en una base situada cerca de la ciudad de Adra.La inteligencia francesa dice que 10.000 miembros de Hezbolá, divididos en tres grupos están haciendo el traslado de los misiles: la unidad 108 transporta los misiles desde Siria ins a una base de Hezbolá a través de la frontera, la 112 traslada el campamento hasta las bases de Hezbolá en el Líbano y la unidad 100 se ocupa del emplazamiento de los misiles y el entrenamiento.Ya no estamos hablando de unos cuantos AK-47 y unos cuantos morteros, Siria ha entregado a un grupo terrorista unos misiles largos como un autobús del mismo tipo que empleó Saddam Hussein. los Scud, durante la primera Guerra del Golfo. Entonces aquellos misiles causaron la muerte de 200 israelíes y la destrucción de más de 9000 edificios en Tel Aviv. Entonces Israel no respondió a los ataques porque los Estados Unidos convencer a los israelíes que no hicieran nada a cambio de recibir misiles antiaéreos Patriot, pero si empiezan a caer Scuds lanzados desde el Líbano sobre Israel los israelíes podrían esta vez decidió atacar y hacer hacerlo con contundencia.


Misiles Scud *: Van hacerse famosos debido a que Saddam Hussein en tiró muchos en dirección a Israel durante la primera guerra del Golfo. Estos misiles son transportes por unas plataformas móviles desde las que se pueden tirar. Esto les permitía una gran movilidad y dificultaba su localización y destrucción.