23 d’oct. 2010

Basagoiti qualifica de terrorista l'ambaixador de Veneçuela



Basagoiti qualifica de terrorista l'ambaixador de Veneçuela




No fa gaire van enviar-me un acudit en què Déu repartia dons als diferents pobles de la Terra, dos a cada poble, però quan arriba als espanyols els entrega tres dons: ser del PP, se intel·ligent i ser bona persona. Un dels àngels va advertir a Déu que a tots els pobles els tenien dos dons i en canvi els espanyols tres, Déu per corregir aquest error va decidir que haurien d'escollir dos dels dons. Però sembla que els dirigents del PP de bones persones tenen poc i aquesta afició que tenen a dir bajanades els mostra com a poc intel·ligents. Els encanta crear conflictes estúpids fent declaracions que no aporten res de positiu. El president del PP a Euskadi ha fet unes declaracions sobre l'ambaixador de Veneçuela i la relació d'aquest país amb ETA. Res de nou si considerem que alguns dirigents del PP veuen la mà d'ETA allà on el PP no hi té les seves. Antonio Basagoiti, president del Partit Popular a Euskadi: "No m'he reunit amb l'ambaixador de Veneçuela perquè en el meu despatx en la seu del PP a Bilbao no tinc detector de metalls, i no sé amb que vindria este home ja que a Veneçuela estan recolzant a terroristes i a batasuns terroristes". Normalment les relacions entre els països poden arribar a ser complexes i les relacions entre Espanya i Veneçuela passen per uns moment dolents pel fet que en aquell país hi ha refugiats alguns dirigents d'ETA que ara la Justícia espanyola reclama i que el govern veneçolà no vol, però sembla que els dirigents del PP disposats a usar contra el govern del seu propi país qualsevol tema, inclòs el del terrorisme, no tenen cap mania a fer tot el possible per empitjorar més les que ara ja són molt dolentes relacions entre ambdós països. Fa angunia pensar en el fet que un partit que ara està a l'oposició i es dedica a obrir focus de conflicte diplomàtic o a agreujar els existents pugui arribar a governar Espanya d'aquí a any i mig.







Biografia d’Antonio Basagoiti segons la Wikipedia, recomano llegir la part en què parla de les relacions entre Basagoiti i la Falange,

També recomano l’article de El Plural titulat: “Ha colaborado con ex miembros de Falange y ofrece una entrevista a un periódico ultra”.


Vídeo: ANTONIO BASAGOITI LLAMA TERRORISTA AL EMBAJADOR DE VENEZUELA










Basagoiti califica de terrorista al embajador de Venezuela

No hace mucho me mandaron un chiste en el que Dios repartía dones a los diferentes pueblos de la Tierra, dos a cada pueblo, pero cuando llega a los españoles les entrega tres dones: ser del PP, se inteligente y ser buena persona. Uno de los ángeles advirtió a Dios que a todos los pueblos los tenían dos dones y en cambio los españoles tres, Dios para corregir este error decidió que deberían escoger dos de los dones. Pero parece que los dirigentes del PP de buenas personas tienen poco y esta afición que tienen que decir tonterías los muestra como poco inteligentes. Les encanta crear conflictos estúpidos haciendo declaraciones que no aportan nada positivo. El presidente del PP en Euskadi ha hecho unas declaraciones sobre el embajador de Venezuela y la relación de este país con ETA. Nada nuevo si consideramos que algunos dirigentes del PP ven la mano de ETA donde el PP no tiene las suyas. Antonio Basagoiti, presidente del Partido Popular en Euskadi: "No me he reunido con el embajador de Venezuela porque en mi despacho en la sede del PP en Bilbao no tengo detector de metales, y no sé con que vendría este hombre ya que en Venezuela están apoyando a terroristas ya batasunos terroristas ". Normalmente las relaciones entre los países pueden llegar a ser complejas y las relaciones entre España y Venezuela pasan por unos momento malos debido a que en ese país hay refugiados algunos dirigentes de ETA que ahora la Justicia española reclama y que el gobierno venezolano no quiere , pero parece que los dirigentes del PP dispuestos a usar contra el gobierno de su propio país cualquier tema, incluido el del terrorismo, no tienen ningún reparo en hacer todo lo posible para empeorar más las que ahora ya son muy malas relaciones entre ambos países. Hace angustia pensar en que un partido que ahora está en la oposición y se dedica a abrir focos de conflicto diplomático o agravar los existentes pueda llegar a gobernar España dentro de año y medio.