17 de set. 2010

Segons Luís del Pino Montilla és el cap negre del Ku Klux Klan

Segons Luís del Pino Montilla és el cap negre del Ku Klux Klan

Luís del Pino

Luís del Pino és el director del programa “Sin complejos” de l'emissora losantiniana Es.Radio. Al programa més aviat li escauria el títol “sense senderi” o “sense vergonya” perquè d’ambdues qualitats és evident que està faltat. Aclareixo que no he escoltat mai aquesta emissora i que el tall l'he extret de RAC 1, no l'he escoltat mai perquè crec que els circuits de la meva atrotinada ràdio no haurien resistit tanta bajanada. Es.Radio és l'emissora de Losantos, estrella de la caverna mediàtica i adalil de la catalanofòbia. Luís del Pino era un escriptor que va aconseguir una gran notorietat fa sis anys en convertir-se en el guru de les tesis conspiranoiques relacionades amb l'11-M.

La teoria conspiratòria de Luís del Pino


L'11 de març de 2004 va produir-se un atemptat múltiple al servei de Rodalies de Madrid que van morir 191 persones. Durant les primeres hores es va creure que era ETA però aquesta tesi va anar sent descartada a mesura que passaven les hores i les proves i pistes conduïen cap a l'autoria islamista. Malgrat que les investigacions i totes les dades dels serveis secrets, no només espanyols, també d'altres països inclosos els Estats Units, apuntaven a l'autoria d'un grup islamista el govern del PP va insistir en ETA com la tesi més plausible, i que en el PP creien que els era més rendible electoralment, això va fer que molta gent s'emprenyés amb el govern d'Aznar i quan tres dies més tard s'hi celebraren les eleccions va ser el PSOE qui va guanyar les eleccions. Els dirigents del PP no van entendre aquesta derrota com un càstig per les mentides d'Acebes sinó com un complot, un contuberni de l'univers contra el PP. Els dirigents del PP van demostrar que seguien en excés les directrius que se'ls marcava des de certs grups mediàtics.Segons aquest guru de la conspiranoia el Partit Popular va perdre les eleccions perquè s'hi van confabular els socialistes, ETA, el CNI, els cossos de seguretat de l'Estat i diversos serveis d'intel·ligència. I aquestes tesis van servir a alguns dirigents del PP – per exemple Ángel Acebes - per fer soroll durant molt de temps.

La caverna mediàtica s'hi va afegir, alguns han estat vivint del conte conspiranoic durant anys amb el suport gens dissimulat d'importants mitjans del "mass media" neoconservador. Un d'aquests personatges va ser Luís del Pino que escrivia articles i algun llibre sobre l'assumpte. Les seves tesis van inspirar a un grup conegut com “Peones negros” que demanaven que es digués la veritat, la que ells consideraven que era la veritat, és clar, i és curiós que una gent que se suposa que haurien d'haver tingut més respecte per les víctimes es dediquessin a aparéixer allà on es feien els minuts de silenci en respecte a les víctimes fent crits i amb pancartes davant l'estupefacció dels presents.

Bajanades de Luís del Pino

Desconeixia que aquest personatge sinistre no només continués dient bajanades sota el mantell protector de l'inquisidor de les Espanyes, “monsenyor” Losantos, però Luís del Pino no és un simple tertulià, sembla que és el director del programa “Sin complejos”. Certament, ara no trobo tan desencertat el títol, és evident que per dir les dues bajanades següents no es poden tenir gaires complexes, ni tampoc gaire senderi, Luís del Pino ha demostrat en el passat que de totes dues qualitats està molt mancat. A més de llegir la transcripció que apareix a continuació recomano escoltar el vídeo. Té el mateix estil inclassificable que
el seu patró.

Vídeo : “Veure a Montilla, doncs, exercint de més catalanista que ningú al front de la Generalitat, doncs, és quasi quasi com veure a un negre al front del Ku Klux Klan.” - “Veure a Montilla assistir a la Diada és com veure al negre que està al front del Ku Klux Klan assistir als actes de commemoració del centenari d'aquesta organització criminal i veure com a la resta dels militants es dediquen a xiular-lo al crit de negre de merda.”

Luís del Pino no sap que és la Diada, no entén que es commemora, i sospito que tampoc té la capacitat per entendre-ho. José Montilla és el president de la Generalitat, és des d'aquest càrrec que encapçalant el govern de la Generalitat participa en els actes d'ofrena a Rafael de Casanova. A Montilla se li poden criticar moltes coses però em sembla ofensiu que Luís del Pino, l'instigador intel·lectual dels "Peones negros", digui que Montilla és un negre que dirigeix el Ku Klux Klan. La Generalitat de Catalunya juntament amb el Parlament de Catalunya són les institucions de govern i representació democràtica de Catalunya, res a veure amb una colla de racistes disfressats de fantasma que es dediquen a apallissar negres, a vegades els maten i a clavar creus enceses pels Estats del sud dels Estats Units. No es confongui, senyor Luís del Pino, i no confongui als seus oients. La Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya són institucions democràtiques, no un grup de brètols assassins disfressats de fantasma. No es confongui i no confongui als seus oients, la Diada commemora la pèrdua de les institucions pròpies, aquestes que vostè
compara amb el Ku Klux Klan de manera tan errada.

PD: Aquest home ja va ficar pixar fora del test amb les seves teories conspiratòries sobre l'autoria de l'atemptat de l'11 de març de 2004,, sembla entossudit a seguir pixant fora de test. Demano que algú faci un test psiquiàtric i de consum de substàncies estupefaents i etanols diversos als gurus mediàtics, així ens lliuraríem d'haver d'escoltar o llegir segons quines bajanades.

Comentari sobre les fotos:
Foto 1: Luís del Pino davant del micròfon d'Es.Radio.
Foto 2: Un dels trens que va patir l'atemptat l'11 de març de 2004.
Foto 3: Imatge d'un grup de Peones Negros rebentant el minut de silenci que autoritats i funcionaris de l'Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Generalitat, a més de ciutadans van fer en respecte a les víctimes de l'atemptat. Observeu dos detalls de la foto: la dona aixeca el braç fent la salutació feixista i va cridant, porten una bandera preconstitucional.
Foto 4:Luís del Pino davant del micròfon d'Es.Radio.
Foto 5:Luís del Pino al carrer.
Comentario sobre las fotos:
Foto 1: Luis del Pino ante el micrófono de Es. Radio.
Foto 2: Uno de los trenes que sufrió el atentado del 11 de marzo de 2004.
Foto 3: Imagen de un grupo de Peones Negros reventando el minuto de silencio que autoridades y funcionarios del Ayuntamiento de Barcelona y del Palau de la Generalitat, además de ciudadanos hicieron en respeto a las víctimas del atentado. Observe dos detalles de la foto: la mujer levanta el brazo haciendo el saludo fascista y gritando, llevan una bandera preconstitucional.
Foto 4: Luis del Pino ante el micrófono de Es. Radio.
Foto 5: Luis del Pino en la calle.

Vídeo: LUÍS DEL PINO DIU QUE MONTILLA ÉS UN NEGRE DEL KU KLUX KLAN









Según Luís del Pino Montilla es el jefe negro del Ku Klux Klan

Luís del Pino
Luís del Pino es el director del programa "Sin complejos" de la emisora losantiniana Es.Radio. En el programa más bien le procedería el título "sin seso" o "sin vergüenza" porque de ambas cualidades es evidente que está faltado. Aclaro que no he escuchado nunca esta emisora y que el corte lo he extraído de RAC 1, no lo he escuchado nunca porque creo que los circuitos de mi destartalada radio no deberían resistido tanta tontería. Es.Radio es la emisora de Losantos, estrella de la caverna mediática y adalid de la catalanofobia. Luís del Pino era un escritor que consiguió una gran notoriedad hace seis años en convertirse en el gurú de las tesis conspiranoicas relacionadas con el 11-M.

La teoría conspiratoria de Luis del Pino
El 11 de marzo de 2004 se produjo un atentado múltiple en el servicio de Cercanías de Madrid que murieron 191 personas. Durante las primeras horas se creyó que era ETA pero esta tesis fue siendo descartada a medida que pasaban las horas y las pruebas y pistas conducían hacia la autoría islamista. Aunque las investigaciones y todos los datos de los servicios secretos, no sólo españoles, también de otros países incluidos los Estados Unidos, apuntaban a la autoría de un grupo islamista el gobierno del PP insistió en ETA como la tesis más plausible, y que en el PP creían que les era más rentable electoralmente, esto hizo que mucha gente se enfada con el gobierno de Aznar y cuando tres días más tarde se celebraron las elecciones fue el PSOE quien ganó las elecciones. Los dirigentes del PP no entendieron esta derrota como un castigo por las mentiras de Acebes sino como un complot, un contubernio del universo contra el PP. Los dirigentes del PP demostraron que seguían en exceso las directrices que les marcaba desde ciertos grupos mediáticos.
Según este gurú de la conspiranoia el Partido Popular perdió las elecciones para que se confabularon los socialistas, ETA, el CNI, los cuerpos de seguridad del Estado y diversos servicios de Inteligencia. Y estas tesis sirvieron a algunos dirigentes del PP - por ejemplo Ángel Acebes - para hacer ruido durante mucho tiempo.
La caverna mediática se añadió, algunos han estado viviendo del cuento conspiranoico durante años con el apoyo nada disimulado de importantes medios del "mass media" neoconservador.
Uno de estos personajes fue Luis del Pino que escribía artículos y algún libro sobre el asunto. Sus tesis inspiraron a un grupo conocido como "Peones negros" que pedían que se dijera la verdad, la que ellos consideraban que era la verdad, claro, y es curioso que una gente que se supone que deberían haber tenido más respeto por las víctimas se dedicaran a aparecer allí donde se hacían los minutos de silencio en respeto a las víctimas haciendo gritos y con pancartas ante la estupefacción de los presentes.

Tonterías de Luis del Pino

Desconocía que este personaje siniestro no sólo continuara diciendo tonterías bajo el manto protector del inquisidor de las Españas, "monseñor" Losantos, pero Luís del Pino no es un simple tertuliano, parece que es el director del programa "Sin complejos". Ciertamente, ahora no encuentro tan desacertado el título, es evidente que para decir las dos tonterías siguientes no se pueden tener muchos complejos, ni tampoco mucho seso, Luís del Pino ha demostrado en el pasado que de ambas cualidades está muy falto. Además de leer la transcripción que aparece a continuación recomiendo escuchar el vídeo. Tiene el mismo estilo inclasificable que su patrón.
Vídeo: "Ver a Montilla, pues, ejerciendo de más catalanista que nadie al frente de la Generalitat, pues, es casi casi como ver a un negro al frente del Ku Klux Klan." - "Ver a Montilla asistir a la Diada es como ver al negro que está al frente del Ku Klux Klan asistir a los actos de conmemoración del centenario de esta organización criminal y ver como al resto de los militantes se dedican a silbar al grito de negro de mierda. "
Luís del Pino no sabe que es la Diada, no entiende que se conmemora, y sospecho que tampoco tiene la capacidad para entenderlo. José Montilla es el presidente de la Generalitat, es desde este cargo que encabezando el gobierno de la Generalitat participa en los actos de ofrenda a Rafael de Casanova. A Montilla se le pueden criticar muchas cosas pero me parece ofensivo que Luis del Pino, el instigador intelectual de los "Peones negros", diga que Montilla es un negro que dirige el Ku Klux Klan. La Generalitat de Catalunya junto con el Parlamento de Cataluña son las instituciones de gobierno y representación democrática de Cataluña, nada que ver con un grupo de racistas disfrazados de fantasma que se dedican a apalear negros, a veces los matan y clavan cruces encendidas por los Estados del sur de los Estados Unidos. No se confunda, señor Luís del Pino, y no confunda a sus oyentes. La Generalitat de Cataluña y el Parlamento de Cataluña son instituciones democráticas, no un grupo de gamberros asesinos disfrazados de fantasma. No se confunda y no confunda a sus oyentes, la Diada conmemora la pérdida de las instituciones propias, esas que usted compara con el Ku Klux Klan de manera tan error.
PD: Este hombre ya metió mear fuera del tiesto con sus teorías conspiratorias sobre la autoría del atentado del 11 de marzo de 2004,, parece empeñado en seguir meando fuera del tiesto. Pido que alguien haga un test psiquiátrico y de consumo de sustancias estupefacientes y etanol varios gurús mediáticos, así nos entregaríamos de tener que escuchar o leer según qué tonterías.