25 d’ag. 2010

Passant comptes amb un mesquí

Passant comptes amb un mesquí

Ara toca passar comptes amb alguns mesquins que en el seu moment van escriure que el segrest que van patir s'ho tenien merescut per la seva condició de catalans. Escriure aquest breu article m'ha fet recordar temes que estan relacionats com l'article
d'Antonio Burgos “Espanyols segrestats aHarrod's” on atacava als cooperants segrestats per AlQaida ara alliberats per la seva condició de catalans, en el mateix article també atacava als tripulants de l'Alakrana – per la seva condició de bascos - segrestats per pirates somalis. M'imagino que l'articulista del diari monarquicofalangista ABC deu estar trist pel fet que no hagin mort als tres cooperants, en el moment d'escriure el seu article estaven tots tres cooperants en mans dels segrestadors islamistes. En el seu article Antonio Burgos diu “Què punteria tenen els segrestadors, fill: sempre segresten espanyols de províncies que no volen ser Espanya, que menyspreen la seva bandera, la seva llengua, la cultura i fins a la seva festa dels toros. Els segrestats, o són bascos o són catalans. Encara està per veure que segrestin a un senyor de províncies de Zamora, orgullosíssim de ser espanyol.”. És a dir, segons el senyor Burgos abans de rescatar a algú se li haurà de demanar que faci un jurament de lleialtat al concepte d'Espanya del senyor Burgos, si no ho fa embolicat en la “rojigualda” que es foti.

Espanyols segrestats a Harrod's
ABC
ANTONIO BURGOS
Dimecres 2002.12.09

DAVANT articles com aquest s'ha de posar un avís com després dels anuncis de medicines a la tele: adverteixo que aquest text és políticament incorrectíssim i pot produir no somnolència, sinó urticària, als progres Dolce Gabana i als anònims professionals de l'insult en fòrums i xarxes socials. Perquè vaig a dir que a part que és espanyol el que no pot ser una altra cosa (com suís per votar contra les mesquites imposades als nostres barris catòlics, o alemany per haver sortit ja de la crisi), després del pagament del rescat del «Platja de Bakio »i del« Alakrana », la condició de nacional, que diu Moratinos, s'ha convertit fora d'Espanya en una professió de risc. Els pirates i terroristes internacionals fan amb espanyols els mòduls de la FP per treure's el Carnet de segrestats. A les escoles de segrestadors, els alumnes es barallen quan veuen arribar un vaixell, un autobús turístic, un 4x4 de cooperants, amb espanyols a bord. És molt fàcil aprovar l'examen segrestant espanyols, ja que se sap que el Govern de ZP, com té tanta pràctica de quan el difunt Procés de Pau, sempre negocia, musell i paga el rescat. Són terribles aquestes baralles dels educands de segrest a classe, que es queixen a la professió: - Si, que jo vaig veure primer a aquests espanyols, i aquest nen els vol ara segrestar ell i treure el rescat, que era meu!
Els segrestadors mundials saben que qui captura a un espanyol té el rescat assegurat. Als espanyols els segrestadors és que els treuen de les mans. Un posar: quant veuen una ikurriña onejant a popa d'un tonyinaire, com saben que són espanyols que no volen ser-ho, i que el Govern barriga davant tot el que faci olor a "vascongado", es donen hòsties per assaltar el vaixell. I res dic dels cooperants. Els cooperants són ara com els missioners abans, que rima. Els missioners eren el plat preferit dels indígenes antropòfags: «De la mar el mero, i de la terra, el missioner». Els cooperants són la presa favorita dels segrestadors de la Berberia, que en comptes del cent volant de reclamar la seva tela marinera com descendents de moriscos, prefereixen l'ocell en mà del cooperant català capturat. Cooperants Visa Or que, és clar, com a Espanya no hi ha aturats que omplin els menjadors de Càritas i de les germanes de Sant Vicent Paül, com a Espanya no hi ha gent que s'hagi quedat sense casa a causa de l'hipoteca, com a Espanya no hi ha gitanos romanesos vivint sota dels ponts, ja que tenen els pobres d'anar a llunyanes terres africanes per trobar indigents amb els quals fer solidaritats amb diners de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. Que ja saben que es diuen ONG, organitzacions no governamentals, les que viuen a costa dels diners dels diferents gobiernos.Hi ha coses, però, que no m'explico. Què punteria tenen els segrestadors, fill: sempre segresten espanyols de províncies que no volen ser Espanya, que menyspreen la seva bandera, la seva llengua, la cultura i fins a la seva festa dels toros. Els segrestats, o són bascos o són catalans. Encara està per veure que segrestin a un senyor de províncies de Zamora, orgullosíssim de ser espanyol. I què punteria també la del Regne d'Espanya, que li mana l'Armada als que no porten la bandera pàtria en els seus vaixells i la Guàrdia Civil als que haurien de demanar que els alliberés Joan Laporta amb les castes totes l'Estatut Tururut. Esperem que tot quedi aquí i acabi bé. Perquè com els aprenents de segrestadors segueixin fent les pràctiques amb espanyols i seguim pagant rescats a "tocateja", m'estic veient que ara el gener serà perillosíssim anar a Londres. Segur que a les rebaixes de Harrod's arriben els becaris de la Facultat de Segrestos i es porten a dos matrimonis de Badajoz que estaven tan ricament comprant armilles de punt.



Qui és Antonio Burgos?

Dades de la Wikipedia

Antonio Burgos Belinchón (n. Sevilla, 30 de maig de 1943) és un periodista i escriptor
espanyol.Va néixer a Sevilla el 30 de maig de 1943. La defensa de la cultura i tradició d'Andalusia ha destacat en la seva obres i articles periodístics. Es va llicenciar en Filosofia i Lletres a la Universitat de Sevilla i en Filologia Romànica a la de Madrid.
Va iniciar la seva trajectòria com a periodista el 1966, en ingressar al diari ABC, on havia desenvolupat pràctiques com a alumne de l'Escola Oficial de Periodisme. En aquella època va col.laborar també amb les revistes Hermano Lobo i La Codorniz, i es converteix en corresponsal a Andalusia del Diari Madrid i la Revista Triunfo.
El 1977, ja com a Redactor en Cap d'ABC, comença a publicar una columna diària. El 1984 és nomenat subdirector de l'esmentat diari, càrrec que va ocupar fins al 1990. En aquest moment es trasllada a Diario 16 i més tard, el 1993 a El Mundo. Des de 2002 va escriure també a Hola! ia partir de setembre de 2004 va tornar i publicar una columna diària a ABC.
Col.laborar, des de 1983, en Protagonistes, el programa radiofònic de Luis del Olmo, i durant molts anys ho va fer a la tertúlia L'Estat de la Nació, amb Alfonso Ussía, Luis Sánchez Polack i Antonio Mingote. Entre el 1993 el format es va adaptar a televisió i Antonio Burgos es va incorporar al programa de Telecinco Aquest país necessita un repàs, debat dirigit i presentat per José Luis Coll i que es va mantenir en pantalla fins 1994.
Es considera a si mateix com un escriptor gadità nascut a Sevilla, d'aquí la seva cita: La gent de Cai naixem on ens surt dels collons .... El 1972 va guanyar el premi Ciutat de Marbella amb la novel·la "El contrabandista d'ocells" estant el jurat presidit pel poeta José María Pemán. El 1988 va ser pregoner al costat de Carlos Cano del Carnaval de Cadis. L'octubre de l'any 2002 va ser nomenat Fill Adoptiu de la Ciutat de Cadis, després d'haver demanat el fet mitjançant més de cinc mil signatures de ciutadans gaditans.
L'octubre de 2000, després de conèixer que la banda armada ETA pretenia atemptar contra ell se'n va anar a viure a Suïssa durant un any.
Antonio Burgos ha participat en diverses polèmiques sobre l'homosexualitat. Des de diversos col. lectius LGBT se l'ha qualificat reiterades vegades de homòfob.
A les acusacions d'homofòbia se li han sumat altres de misogínia i anticatalanisme. El setembre de 2009 va tornar a protagonitzar una polèmica en qualificar a les filles (menors d'edat) del President del Govern d'Espanya José Luis Rodríguez Zapatero com "calls horrorosos" o "punyeteres nenes" des de les pàgines del diari ABC. L'article en qüestió va ser posteriorment retirat de la web del diari. Els seus atacs al President del Govern a la figura de membres de la seva família continuem en l'article "Desenjaulemos a Sonsoles" publicat a ABC el 21 d'abril de 2010, en què qualificava l'activitat lírica de l'esposa del president com "els seus refilets al cor de l'òpera "i afirmava que havia de sentir-se feliç per no haver de pensar" què posarà de sopar a les nenes quan tornin de l'institut ", entre d'altres comentaris de to masclista.
També és controvertit per referir-se a dones que es dediquen a la política amb qualificatius denigrants, així es va referir a Montserrat Nebrera, parlamentària del Partit Popular a Catalunya com "catalana de merda", a Carme Chacón, Ministra de Defensa d'Espanya com "animal de companyia", i a Bibiana Aído, titular del Ministeri d'Igualtat d'Espanya com "flamenquita d'Alcalá de los Gazules" o "ministra becària”.

Comentari biogràfic sobre el personatge

L'home ho té tot: feixista, nacionalista espanyol, maleducat, articulista de l'ABC, masclista, homòfob, catalanòfob, misogin, miserable, rastrer i mesquí. Tota una mostra exemplar de la fauna cavernària mediàtica espanyola. Tota una joia que caldria dipositar en un museu amb altres com ell.

ßà

Pasando cuentas con un mezquino

Ahora toca pasar cuentas con algunos mezquinos que en su momento escribieron que el secuestro que sufrieron lo tenían merecido por su condición de catalanes. Escribir este breve artículo me ha hecho recordar temas que están relacionados como el artículo de Antonio Burgos "Españoles secuestrados aHarrod's" donde atacaba a los cooperantes secuestrados por AlQaida ahora liberados por su condición de catalanes, en el mismo artículo también atacaba a los tripulantes del Alakrana - por su condición de vascos - secuestrados por piratas somalíes. Me imagino que el articulista del diario monarquicofalangista ABC debe estar triste por no hayan muerto a los tres cooperantes, en el momento de escribir su artículo estaban los tres cooperantes en manos de los secuestradores islamistas. En su artículo Antonio Burgos dice "¿Qué puntería tienen los secuestradores, hijo: siempre secuestran españoles de provincias que no quieren ser España, que desprecian su bandera, su lengua, la cultura y hasta su fiesta de los toros. Los secuestrados, o son vascos o son catalanes. Aún está por ver que secuestren a un señor de provincias de Zamora, orgullosísimo de ser español. ". Es decir, según el señor Burgos antes de rescatar a alguien se le tendrá que pedir que haga un juramento de lealtad al concepto de España del señor Burgos, si no lo hace envuelto en la "rojigualda" que se joda.



Españoles secuestrados en Harrod's
ABC
ANTONIO BURGOS
Miércoles 09/12/2002
ANTE artículos como este hay que poner una nota como después de los anuncios de medicinas en la tele: advierto que este texto es políticamente incorrectíssim y puede producir no somnolencia sino urticaria, los progres Dolce Gabana y anónimos profesionales del insulto en foros y redes sociales.
Porque voy a decir que aparte de que es español lo que no puede ser otra cosa (como suizo para votar contra las mezquitas impuestas a los barrios católicos, o alemán por haber salido ya de la crisis), tras el pago del rescate del « Playa de Bakio »y del« Alakrana », la condición de nacional, que dice Moratinos, se ha convertido fuera de España en una profesión de riesgo. Los piratas y terroristas internacionales hacen con españoles los módulos de la FP para sacarse el Carnet de secuestrados. En las escuelas de secuestradores, los alumnos se pelean cuando ven llegar un barco, un autobús turístico, un 4x4 de cooperantes, con españoles a bordo. Es muy fácil aprobar el examen secuestrando españoles, ya que se sabe que el Gobierno de ZP, como tiene tanta práctica de cuando el difunto Proceso de Paz, siempre negocia, hocico y paga el rescate. Son terribles estas peleas de los educandos de secuestro en clase, que se quejan a la profesión:
- Si, que yo vi primero a estos españoles, y este niño los quiere ahora secuestrar él y sacar el rescate, que era mío!
Los secuestradores mundiales saben que quien captura a un español tiene el rescate asegurado. Los españoles los secuestradores es que los sacan de las manos. Un poner: cuanto ven una ikurriña ondeando en popa de un atunero, como saben que son españoles que no quieren serlo, y que el Gobierno hocica ante todo lo que huela a "vascongado", se dan hostias para asaltar el barco . Y nada digo de los cooperantes. Los cooperantes son ahora como los misioneros antes, que rima. Los misioneros eran el plato preferido de los indígenas antropófagos: «De la mar el mero, y de la tierra, el misionero». Los cooperantes son la presa favorita de los secuestradores de la Berbería, que en vez del ciento volando de reclamar su tela marinera como descendientes de moriscos, prefieren el pájaro en mano del cooperante catalán capturado. Cooperantes Visa Oro que, claro, como en España no hay parados que llenan los comedores de Cáritas y de las hermanas de San Vicente Paúl, como en España no hay gente que se haya quedado sin casa a causa de la hipoteca , como en España no hay gitanos rumanos viviendo debajo de los puentes, ya que tienen los pobres de ir a lejanas tierras africanas para encontrar indigentes con los que hacer solidaridades con dinero de la Generalitat de Catalunya y el Ayuntamiento de Barcelona. Que ya saben que se llaman ONG, organizaciones no gubernamentales, las que viven a costa del dinero de los diferentes gobiernos.Hi cosas, sin embargo, que no me explico. Qué puntería tienen los secuestradores, hijo: siempre secuestran españoles de provincias que no quieren ser España, que desprecian su bandera, su lengua, la cultura y hasta su fiesta de los toros. Los secuestrados, o son vascos o son catalanes. Aún está por ver que secuestren a un señor de provincias de Zamora, orgullosísimo de ser español. Y qué puntería también la del Reino de España, que le manda la Armada a los que no llevan la bandera patria en sus barcos y la Guardia Civil a los que deberían pedir que los liberara Joan Laporta con las castas todas del Estatuto Tururut . Esperamos que todo quede aquí y acabe bien. Porque como los aprendices de secuestradores sigan haciendo las prácticas con españoles y seguimos pagando rescates a "tocateja", me estoy viendo que ahora en enero será peligrosísimo ir a Londres. Seguro que en las rebajas de Harrod's llegan los becarios de la Facultad de Secuestros y se llevan a dos matrimonios de Badajoz que estaban tan ricamente comprando chalecos de punto.


¿Quién es Antonio Burgos?
Datos de la Wikipedia

Antonio Burgos Belinchón (n. Sevilla, 30 de mayo de 1943) es un periodista y escritor español. Nació en Sevilla el 30 de mayo de 1943. La defensa de la cultura y tradición de Andalucía ha destacado en su obras y artículos periodísticos. Se licenció en Filosofía y Letras en la Universidad de Sevilla y en Filología Románica en la de Madrid.

Inició su trayectoria como periodista en 1966, al ingresar en el diario ABC, donde había desarrollado prácticas como alumno de la Escuela Oficial de Periodismo. En aquella época colaboró también con las revistas Hermano Lobo y La Codorniz, y se convierte en corresponsal en Andalucía del Diario Madrid y la Revista Triunfo.
En 1977, ya como Redactor Jefe de ABC, comienza a publicar una columna diaria. En 1984 es nombrado subdirector del citado periódico, cargo que ocupó hasta 1990. En este momento se traslada a Diario 16 y más tarde, en 1993 en El Mundo. Desde 2002 escribió también en Hola! ya partir de septiembre de 2004 regresó y publicar una columna diaria en ABC.
Colaborar, desde 1983, en Protagonistas, el programa radiofónico de Luis del Olmo, y durante muchos años lo hizo en la tertulia El Estado de la Nación, con Alfonso Ussía, Luis Sánchez Polack y Antonio Mingote. Entre 1993 el formato se adaptó a televisión y Antonio Burgos se incorporó al programa de Telecinco Este país necesita un repaso, debate dirigido y presentado por José Luis Coll y que se mantuvo en pantalla hasta 1994. Se considera a sí mismo como un escritor gaditano nacido en Sevilla, de ahí su cita: La gente de Cai nacemos donde nos sale de los cojones .... En 1972 ganó el premio Ciudad de Marbella con la novela "El contrabandista de pájaros" estando el jurado presidido por el poeta José María Pemán. En 1988 fue pregonero junto a Carlos Cano del Carnaval de Cádiz. En octubre del año 2002 fue nombrado Hijo Adoptivo de la Ciudad de Cádiz, después de haber pedido el hecho mediante más de cinco mil firmas de ciudadanos gaditanos.
En octubre de 2000, tras conocer que la banda armada ETA pretendía atentar contra él se fue a vivir a Suiza durante un año.
Antonio Burgos ha participado en varias polémicas sobre la homosexualidad. Desde diversos col. lectivos LGBT se le ha calificado reiteradas veces de homófobo.
A las acusaciones de homofobia se le han sumado otros de misoginia y anticatalanismo. En septiembre de 2009 volvió a protagonizar una polémica al calificar a las hijas (menores de edad) del Presidente del Gobierno de España José Luis Rodríguez Zapatero como "callos horrorosos" o "puñeteras niñas" desde las páginas del diario ABC. El artículo en cuestión fue posteriormente retirado de la web del diario. Sus ataques al Presidente del Gobierno en la figura de miembros de su familia continuamos en el artículo "Desenjaulemos a Sonsoles" publicado en ABC el 21 de abril de 2010, en el que calificaba la actividad lírica de la esposa del presidente como "sus trinos en el corazón de la ópera" y afirmaba que debía sentirse feliz por no tener que pensar "que pondrá de cenar a las niñas cuando vuelvan del instituto", entre otros comentarios de tono machista .
También es controvertido para referirse a mujeres que se dedican a la política con calificativos denigrantes, así se refirió a Montserrat Nebrera, parlamentaria del Partido Popular en Cataluña como "catalana de mierda", a Carme Chacón, Ministra de Defensa de España como "animal de compañía", y Bibiana Aído, titular del Ministerio de Igualdad de España como "flamenquita de Alcalá de los Gazules" o "ministra becaria".

Comentario biográfico sobre el personaje

El hombre lo tiene todo: fascista, nacionalista español, maleducado, articulista del ABC, machista, homófobo, catalanófobo, misógino, miserable, rastrero y mezquino. Toda una muestra ejemplar de la fauna cavernaria mediática española. Toda una joya que habría que depositar en un museo con otros como él.