1 de set. 2010

Detinguts dos iemenites a Amsterdam

Detinguts dos iemenites a Amsterdam


Dos iemenites procedents de Chicago han sigut detinguts a l'aeroport d'Amsterdam per ser sospitosos de voler cometre un atemptat
terrorista. La policia holandesa ha trobat materials sospitosos en els equipatges dels dos iemenites, un d'ells transportava un artefacte semblant a una bomba però sense capacitat explosiva.. També transportaven uns 5500 euros en efectiu, 7 telèfons mòbils amagats en ampolles buides i rellotges en pots de xampú. Els investigadors creuen que volien posar a prova les mesures de seguretat dels aeroports.

Com ja sabem tots portar a la maleta explosius, set mòbils ficats ampolles i rellotges dins del xampú és el més normal del món, tots ho fem quan anem de vacances, els explosius són molt útils, si no t'agrada un monument el fas volar. I portar set mòbils ficats en ampolles és molt corrent, es poden espatllar i cal tenir-ne terminal nou per reposar l'espatllat. I que dir dels rellotges dins del xampú, sempre és bo saber d'una manera ben neta quina hora és.
Els dos presumptes terroristes venien de Chicago, una ciutat que segons els meus coneixements de geografia està als Estats Units, un país molt neuròtic amb el tema de la seguretat i que exigeix una seguretat extrema a tots els avions que tinguin com a destí els Estats Units però sembla que la seva seguretat cap a l'exterior fa aigües, han permés a dos individus pujar a un avió en direcció cap a un país de la UE portant explosius al seu equipatge.






Detenidos dos yemeníes en Amsterdam

Dos yemeníes procedentes de Chicago han sido detenidos en el aeropuerto de Amsterdam por ser sospechosos de querer cometer un atentado terrorista. La policía holandesa ha encontrado materiales sospechosos en los equipajes de los dos yemeníes, uno de ellos transportaba un artefacto parecido a una bomba pero sin capacidad explosiva .. También transportaban unos 5.500 euros en efectivo, 7 teléfonos móviles escondidos en botellas vacías y relojes en botes de champú. Los investigadores creen que querían poner a prueba las medidas de seguridad de los aeropuertos.
Como ya sabemos todos llevar en la maleta explosivos, siete móviles metidos botellas y relojes dentro del champú es lo más normal del mundo, todos lo hacemos cuando vamos de vacaciones, los explosivos son muy útiles, si no te gusta un monumento lo haces volar . Y llevó siete móviles metidos en botellas es muy corriente, se pueden estropear y hay que tener terminal nuevo para reponer el estropeado. Y que decir de los relojes en el champú, siempre es bueno saber de una manera muy limpia qué hora es.
Los dos presuntos terroristas venían de Chicago, una ciudad que según mis conocimientos de geografía está en Estados Unidos, un país muy neurótico con el tema de la seguridad y que exige una seguridad extrema a todos los aviones que tengan como destino los Estados Unidos pero parece que su seguridad hacia el exterior hace aguas, han permitido a dos individuos subir a un avión en dirección hacia un país de la UE llevando explosivos en su equipaje.