18 de jul. 2010

Jaroslaw Kaczynski acusa el president Komorowski de la mort del seu germà bessó Lech Kaczynski

Jaroslaw Kaczynski acusa el president Komorowski de la mort del seu germà bessó Lech Kaczynski




L'accident

Fa uns mesos l'avió en què viatjava una delegació polonesa a la ciutat de Smolensk (Rússia) al capdavant de la qual hi anava el president Lech Kaczynski va estavellar-se quan intentava aterrar en unes condicions no òptimes. Va morir 96 persones entre les que hi havia Lech Kacziynski, la seva dona i una representació del més granat de la societat polonesa. Posteriorment el partit dels germans Kaczynski va perdre les eleccions.


Uns bessons una mica peculiars

Aquests peculiars bessons d'ideologia molt conservadora i extremadament catòlica van sobresortir més per les seves declaracions
forassenyades i per prendre mesures extravagants que per mantenir certa cordura. Va ser el seu govern el que va prohibir a la televisió polonesa els Teletubis amb l'excusa que aquests fomentaven l'homosexualitat.


De president mort a “sant i màrtir”

A Polònia els sectors més nacionalistes i ultra catòlics del país han convertit el president mort en una figura santa. Jaroslaw Kaczynski acusa ara al president Komorowski de la mort del seu germà a qui considera “caigut” com si hagués mort en una guerra.


La conspiració

Jaroslaw acusa al govern de Komorowski de tenir una actuació estranya per deixar la investigació en mans de les autoritats russes. Cal dir que l'accident va produir-se a Rússia i que se suposa que són les autoritats del país on és produeix l'accident a qui pertoca realitzar la investigació però sembla que Jaroslaw Kaczynski això no ho entén i veu aquest fet com a part d'una conspiració per assassinar el seu germà.


Com aprofitar una tragèdia en benefici propi

Però en tot aquest assumpte sembla que les fosques intencions no són les de Komorowski sinó més aviat les de Kaczynski que ha anunciat que presentarà un informe d'”accions, fets, jocs i trucs” que segons ell haurien portat a l'accident. I anuncia que des d'aquest moment tots els candidats del seu partit (Llei i Justícia) ho aniran repetint en la campanya electoral i que d'aquesta manera l'accident que va acabar amb Lech Kaczynski serveixi com impuls per guanyar les eleccions que se celebraran d'aquí a un any. És a dir, acusa a Komorowski d'estar darrera d'una presumpta conspiració per matar al seu germà – i a 96 persones més - i anuncia que faran servir el tema com argument durant la campanya electoral. Perdoneu-me, aquest individu no té cap mena d'escrúpols ni decència.

Jaroslaw Kaczynski va dir: “El meu germà havia sigut objecte d'un abjecte, moralment repulsiu, atac de diverses forces, Qui no associï allò amb els esdeveniments que van conduir a la tragèdia s'equivoca crassament o no sap pensar. Nosaltres si ho associem.”

Jo crec que Dolores de Cospedal estaria molt de gust en el partit de Kaczynski, en això de llençar insinuacions i amenaces sembla que tenen molt en comú la Cospedal i en Kacziynski.


I Ràdio Maria de Polònia ficant la cullerada en aquest sainet

I en un país tan catòlic no podia faltar l'Església, en aquest cas i per ser més concrets, Ràdio Maria, una emissora ultra catòlica i ultradretana - que per cert, també existeix a Espanya i escoltar-la és com fer un viatge en el temps a l'època de les croades i de la inquisició pels missatges tremebunds que transmet – que s'hi afegeix per defensar la memòria del “sant” Lech Kaczynski atacant als “conspiradors contra la pàtria habituals”: comunistes, agents de serveis secrets, lliberals, maçons i jueus. I mira que això em sona, i no em refereixo al contuberni judeomaçònic al que aquell dictador i general baixet amb veu de castrat que va governar Espanya durant 40 anys, coses semblants sobre conspiracions per enderrocar-los se les vam sentir dir a
dirigents del PP després de perdre les eleccions de 2004 i als seus corifeus medi àtics, inclòs un locutor que llavors era l'estrella mediàtica de l'emissora dels bisbes espanyols.


Fins i tot en ZP té la culpa del que passa a Polònia?

El deliri al voltant de la mort de Lech Kaczynski arriba quan els seus partidaris van plantar una creu davant del palau presidencial i van allà a
pregar. El govern va demanar que fessin el favor de portar la creu a una
església i els partidaris de Kaczynski van respondre que “si el president
Komorowski treu la creu, quedarà més clar qui és i a quin costat se situa, és a dir, del costat dels Napieralski i Zapatero”, que són per aquesta gent l'encarnació del comunisme antinacional, bàrbar i ateu. Els testos s'assemblen a les olles i els ultranacionalistes i ultracatòlics polonesos s'assemblen als seus homòlegs hispànics.









Jaroslaw Kaczynski acusa al presidente Komorowski de la muerte de su hermano gemelo Lech Kaczynski

El accidente
Hace unos meses el avión en que viajaba una delegación polaca en la ciudad de Smolensk (Rusia) al frente de la cual iba el presidente Lech Kaczynski se estrelló cuando intentaba aterrizar en unas condiciones no óptimas. Murió 96 personas entre las que había Lech Kacziynski, su mujer y una representación del más granado de la sociedad polaca. Posteriormente el partido de los hermanos Kaczynski perdió las elecciones.
Unos gemelos un poco peculiares
Estos peculiares gemelos de ideología muy conservadora y extremadamente católica sobresalieron más por sus declaraciones insensatas y para tomar medidas extravagantes que para mantener cierta cordura. Fue su gobierno el que prohibió a la televisión polaca los Teletubies con la excusa de que estos fomentaban la homosexualidad.
De presidente muerto a "santo y mártir"
En Polonia los sectores más nacionalistas y ultra católicos del país han convertido al presidente muerto en una figura santa. Jaroslaw Kaczynski
acusa ahora al presidente Komorowski de la muerte de su hermano a quien considera "caído" como si hubiera muerto en una guerra.
La conspiración
Jaroslaw acusa al gobierno de Komorowski de tener una actuación extraña para dejar la investigación en manos de las autoridades rusas. Hay que decir que el accidente se produjo en Rusia y que se supone que son las autoridades del país donde se produce el accidente al que corresponde realizar la investigación pero parece que Jaroslaw Kaczynski eso no lo entiende y ve este hecho como parte de una conspiración para asesinar a su hermano.

Cómo aprovechar una tragedia en beneficio propio
Pero en todo este asunto parece que las oscuras intenciones no son las de Komorowski sino más bien las de Kaczynski que ha anunciado que presentará un informe de "acciones, hechos, juegos y trucos" que según él habrían llevado al accidente. Y anuncia que desde este momento todos los candidatos de su partido (Ley y Justicia) lo irán repitiendo en la campaña electoral y que de esta manera el accidente que acabó con Lech Kaczynski sirva como impulso para ganar las elecciones que se celebrarán dentro de un año. Es decir, acusa a Komorowski de estar detrás de una presunta conspiración para matar a su hermano - y 96 personas más - y anuncia que utilizarán el tema como argumento durante la campaña electoral. Perdonadme, este individuo no tiene ningún tipo de escrúpulos ni decencia.
Jaroslaw Kaczynski dijo: "Mi hermano había sido objeto de un abyecto, moralmente repulsivo, ataque de varias fuerzas, ¿Quién no asocie lo con los acontecimientos que condujeron a la tragedia se equivoca crassament o no sabe pensar. Nosotros si lo asociamos. "
Yo creo que Dolores de Cospedal estaría mucho gusto en el partido de Kaczynski, en esto de tirar insinuaciones y amenazas parecen tener mucho en común Cospedal y Kacziynski.
Y Radio María de Polonia metiendo la cucharada en este sainete
Y en un país tan católico no podía faltar la Iglesia, en este caso y para ser más concretos, Radio María, una emisora ultra católica y ultraderechista - que por cierto, también existe en España y escucharla es como hacer un viaje en el tiempo a la época de las cruzadas y de la inquisición por los mensajes tremebunda que transmite - que se añade para defender la memoria del "santo" Lech Kaczynski atacando a los "conspiradores contra la patria habituales": comunistas, agentes de servicios secretos , liberales, masones y judíos. Y mira que eso me suena, y no me refiero al contubernio judeomasónica en que aquel dictador y general bajito con voz de castrado que gobernó España durante 40 años, cosas similares sobre conspiraciones para derribarlos las oímos decir a dirigentes del PP después de perder las elecciones de 2004 ya sus corifeos mediáticos, incluido un locutor que entonces era la estrella mediática de la emisora de los obispos españoles.
¿Incluso en ZP tiene la culpa de lo que pasa en Polonia?
El delirio en torno a la muerte de Lech Kaczynski llega cuando sus partidarios plantaron una cruz frente al palacio presidencial y allá a orar. El gobierno pidió que hicieran el favor de llevar la cruz en una iglesia y los partidarios de Kaczynski respondieron que "si el presidente Komorowski saca la cruz, quedará más claro quién es ya qué lado se sitúa, es decir, del lado de los Napieralski y Zapatero ", que son para esta gente la encarnación del comunismo antinacional, bárbaro y ateo. De tal palo, tal astilla y los ultranacionalistas y ultracatólicos polacos se asemejan a sus homólogos hispánicos.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Tot plegat em recorda bastant a les bajanades de la cope, del gato al agua i de tant altres mitjans neo-feixistes. No només menteixen. si no que ho fan tan barroerament que tot plegat és un insult a la intel·ligència.

Jaume C. i B. ha dit...

Coincidim Xavier, a mi també m'ha recordat molt als mitjans de la caverna i al PP, per això n'he fet esment de l'assumpte. Si no fos que això està escalfant els ànims ens ho podríem prendre a broma.