2 de nov. 2009

La feina mal feta té futur?

La feina mal feta té futur?

En temps del president Pujol es van posar de moda dos lemes “la feina ben feta té futur” i “Som 6 milions”. Ja fa molt que hem superat els 6 milions, sembla que en aquest país nostre hi ha 7,5 milions d'humanoides entre els que mi compto. El president Pujol volia promoure una feina de qualitat però sembla que allò no va arrelar en les ments dels humanoides que poblem aquest petit país. Un exemple seria aquest gual d'un pàrquing de la Gran Via en el que la llosa es mou clarament. Això ho podem veure en moltes obres que últimament s'estan realitzant en la nostra ciutat en les que les rajoles acabades de posar ballen.

Vídeo



¿El trabajo mal hecho tiene futuro?

En tiempos del presidente Pujol se pusieron de moda dos lemas "el trabajo bien hecho tiene futuro" y "Somos 6 millones". Ya hace mucho que hemos superado los 6 millones, parece que en este país nuestro hay 7,5 millones de humanoides entre los que mi cuento. El presidente Pujol quería promover un trabajo de calidad pero parece que aquello no cuajó en las mentes de los humanoides que poblamos este pequeño país. Un ejemplo sería este vado de un parking de la Gran Vía en el que la losa se mueve claramente. Esto lo podemos ver en muchas obras que últimamente se están realizando en nuestra ciudad en las que las baldosas recién poner bailan.

2 comentaris:

Patric ha dit...

M'ha sorprès el teu vídeo, sembla una pintura. Com gravar el video? Dius que es tracta d'un "gual d'un pàrquing" de la Gran Via en el qual la llosa es mou clarament. És una llosa del sòl o d'un mur? Si no haguessis dit el que és no sabria el que és. Pensaria que és una obra d'art amb moviment, molt avantguardista.

Bromes a part, crec que la feina ben feta té o fa futur. I com s'aconsegueix una bona feina?
Diuen que tot bon treball s'aconsegueix amb un bon principi. La persona que treballa ha de saber utilitzar les eines, màquines o maquinàries o tecnologia moderna amb la qual va a treballar. Ha de conèixer procediments de treball. És important llavors que les persones que treballen tinguin capacitació prèvia, siguin qualificats. L'educació i capacitació de la força de treball d'un poble han d'estar entre les primeres prioritats de les polítiques de l'Estat, crec jo.

Em fa l'efecte que vostès tenen problemes amb la instal lació de rajoles ceràmiques o similars en carrers, perquè no és la primera vegada que publiques sobre treballs mal fets als carrers.

Vaig a deixar un link on apareix com es col.loquen les rajoles. Crec que és interessant saber. És possible que trobis alguna cosa millor o diferent del que he deixat.
http://www.colorker.com/es/consejos_colocacion.php

És cert no només és necessari quantitat de treball sinó qualitat de treball. La quantitat i la qualitat formen l'eficiència en el Treball, factor de producció, inseparable del capital.

Jaume C. i B. ha dit...

El vídeo està gravat amb el mòbil per tant la qualitat no pot ser bona. És una llosa que és mou trepitjant-la. Dóna accés al pàrquing on treballo i va començar a mourés a les poques setmanes d'haver-se fet. És un nyap típic de les obres que es fan al carrer.