27 de maig 2009

Nova processó pepera




Sant Francisco Camps, a qui Rajoy guardi molts anys i Francisco Correa li pagui molts vestits - amen - ha sigut tret en processó novament per conjurar el contuberni sociata-judicial. El cardenal Rouco que de sants i pecadors en sap molt està demanant a la Santa Seu l'ascensió al cel de Sant Francisco Camps, sant en vida, i màrtir.


San Francisco Camps, a quien Rajoy guarde muchos años y Francisco Correa le pague muchos trajes - amén - ha sido sacado en procesión nuevamente por conjurar el contubernio sociata-judicial. El cardenal Rouco que de santos y pecadores sabe mucho está pidiendo a la Santa Sede la ascensión al cielo de San Francisco Camps, santo en vida, y mártir.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Entenc que és una broma de la teva part; almenys ha escollit a un sant molt especial, que parlava amb els ocells i estimava els animals. Però no crec que el senyor Camps tingui alguna semblança amb Sant Francesc d'Assís.

Jaume C. i B. ha dit...

Dins del to irònic hi ha una crítica al que considero una mostra de molt poca vergonya per part dels dirigents del PP davant d'un assumpte molt greu.